• PRO TV
  • Fratele lui Meghan Markle: "De ce nu a avut grijă de tatăl meu, el ar fi putut fi fericit acum"

Fratele lui Meghan Markle: "De ce nu a avut grijă de tatăl meu, el ar fi putut fi fericit acum"

Fratele lui Meghan Markle: "De ce nu a avut grijă de tatăl meu, el ar fi putut fi fericit acum"

Acuzații dure din partea fratelui lui Meghan Markle pentru familia regală. Acesta susține că relația de familie pe care o avea cu tatăl său și cu actualmente Ducesa s-a schimbat enorm în ultimul timp

Într-un nou interviu pe care l-a dat Thomas Markle Jr, ne-a împărtășit perspectiva acestuia privind conflictul între familia Ducesei și Casa Regală.

Fratele lui Meghan a vorbit despre relația pe care o are cu sora lui, subiect care a fost în atenția presei masiv în ultimul timp.

"Nici o relație tată-fiica ar trebui să fie așa. Ne pare rău pentru el, pentru că de apropiată era de noi și cum este acum. Lucrul acesta cred că ar durea pe oricine" a explicat acesta pentru Daily Mail. "Nu este Meghan pe care mi-o amintesc. Meg pe care eu mi-o amintesc era generoasă, avea grijă de toți, asta era important pentru ea"

Thomas Jr a continuat: "De când este la Hollywood și în acel show... celebritatea a schimbat-o. Poate se simte mai presus de toți, mai ales acum. Dar dacă nu ar fi fost împreună cu Prințul Harry, s-ar fi oprit totul și ar fi venit să se asigure că sunt bine"

Tatăl Ducesei, Thomas Markle, nu a putut lua parte la nunta fiicei sale din cauza unor probleme de sănătate. Din acel moment a făcut publice o serie de critici la adresa Familiei Regale și numeroase petiții pentru ca Meghan să ia legătură cu el. 

Thomas Jr susține că Meghan ar fi putut proceda altfel!


"Sunt de părere  că m-a ignorat și s-a ascuns deoarece probabil îi este rușine de tot ce s-a întâmplat, în special privind relația pe care a avut-o cu tatăl meu. Ea este capabilă să facă orice, doar trebuie să-și dorească acest lucrur. Dacă vrea să facă pace, poate să facă lucrul asta, însă trebuie doar să vrea."

Câțiva membrii ai familiei consideră că Palatul de la Kensington s-ar fi amestecat în această situație, la scurt timp după ce s-a anunțat logodnă celor doi.

"A făcut acest lucru de foarte mult timp. De ce procedează așa? Asta este marea mea dilemă. De ce? De ce nu a avrut grijă de tatăl meu, el ar fi putut fi fericit acum" a relatat Thomas Jr."

"Nu cred că merită un asemenea tratament din partea ei. Meghan îi este datoare tatălui meu pentru sprijinul pe care i l-a acordat de-a lungul timpului", au fost ultimele cuvinte spuse de fratele Ducesei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni