• PRO TV
  • Disputa dintre Angelina Jolie și Brad Pitt privind custodia copiilor continuă

Disputa dintre Angelina Jolie și Brad Pitt privind custodia copiilor continuă

Disputa dintre Angelina Jolie și Brad Pitt privind custodia copiilor continuă

Brad Pitt și Angelina nu ajung la un acord comun privind custodia copiilor, în ciuda rapoartelor care indică contrariul 

O sursă apropiată a procesului legal care se desfășoară între cele două vedete de la Hollywood, a relatat pentru El News, detalii privind custodia pentru care se lupta cei doi. 

Această susține că rapoartele în legătură cu nouă custodie sunt false, ordinea intrării în istanță rămâne aceeași. Potrivit documentelor, Jolie și Pitt urmau să aibă procesul pe 21, însă se pare că întâlnirea a fost amânată.

Potrivit publicației E! News, avocațîi celor doi s-au întâlnit recent pentru a stabili detaliile custodiei celor 6 copii pe care îi au, însă au cerut "o perioada mai lungă de timp" pentru acest lucru. 

Un apropiat al cuplului susține "În ceea ce privește relația dintre Brad și copiii lor, cu siguranță Angelinei îi rămâne angajamentul de a avea grijă de cei mici."

Diva de la Hollywood a depus cererea de divorț în septembrie 2016 din cauza diferențelor ireconciliabile. La câteva zile mai târziu, în presă au apărut detalii despre o presupusă investigație din partea Protecției Copilului din Los Angeles, privind o presupusă altercație între Brad Pitt și fiul sau cel mare. Incidentul ar fi avut loc la bordul unui avion privat al familiei. 

Pitt a fost achitat privind această investigație și nu au fost formulate alte acuzații.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni