• PRO TV
  • Soția fostului basist al trupei 3 Doors Down, arestată după ce a încercat să-i trimită droguri soțului ei încarcerat 

Soția fostului basist al trupei 3 Doors Down, arestată după ce a încercat să-i trimită droguri soțului ei încarcerat 

Soția fostului basist al trupei 3 Doors Down, arestată după ce a încercat să-i trimită droguri soțului ei încarcerat 

Robin Nicole, soţia lui Robert Todd Harrell, fostul basist al trupei rock 3 Doors Down, a fost arestată după ce a încercat să îi trimită droguri soțului ei, care în acel moment era deținut tot pentru posesie de droguri.

Potrivit autorităţilor din Jackson County (Statele Unite), Robin Harrell, în vârstă de 46 de ani, a încercat să îi strecoare drogurile soțului ei într-un plic.

Fostul basist al trupei rock 3 Doors Down se află în închisoare din iunie, el fiind condamnat pentru posesie de droguri, deținerea ilegală a unei arme de foc și abuz domestic.

Între timp femeia a fost eliberată pe cauţiune, scrie The Guardian, dar cotidianul mai notează că acest incident (cel mai probabil) îi va aduce soțului ei o condamnare suplimentară. 



3 Doors Down este o formaţie de rock americană, din Escatawpa, Mississippi, fondată în 1996. Iniţial trupa era formată din Brad Arnold (vocal/baterie), Todd Harrell (bas) şi Matt Roberts (chitară), cărora li s-a alăturat, la scurt timp, chitaristul Chris Henderson, iar mai târziu şi bateristul Richard Liles.

Formaţia a cunoscut faima internaţională chiar după lansarea primului single, "Kryptonite", care s-a clasat în top 3 în Billboard Hot 100. Succesiv, trupa a semnat un contract cu Republic Records şi a lansat albumul de debut, "The Better Life", în 2000. Albumul a fost al 11-lea cel mai bine vândut album al anului, fiind certificat de 6 ori cu platină în Statele Unite.

Cel de-al doilea album al trupei, "Away from the Sun" (2002), a continuat linia ascendentă pentru 3 Doors Down, debutând pe locul 8 în topul Billboard 200. Ca și predecesorul său, și acest album a fost certificat de mai multe ori cu platină în Statele Unite, de pe el fiind extrase și super-hituri precum "When I'm Gone" şi "Here Without You".



 
Succesiv, trupa și-a lansat cel de-al treilea album, "Seventeen Days", în 2005. Albumul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200 şi a fost certificat cu platină în prima lună de la lansare. Cel de-al patrulea album, eponimul "3 Doors Down", lansat în 2008, a debutat, de asemenea, pe primul loc în topul Billboard 200. Al 5-lea album de studio al formaţiei, "Time of My Life" (din 2011), a debutat pe locul trei în clasamentul Billboard.

Trupa 3 Doors Down a vândut până acum peste 20 de milioane de albume în toată lumea.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni