• PRO TV
  • „Femeia Fantastică” Jessie Graff a dezvăluit care va fi următorul film în care va juca

„Femeia Fantastică” Jessie Graff a dezvăluit care va fi următorul film în care va juca

„Femeia Fantastică” Jessie Graff a dezvăluit care va fi următorul film în care va juca

Cea mai prolifică femeie care a concurat vreodată pentru trofeul cel mare la American Ninja Warrior, Jessie Graff, a devăluit numele proiectului cinematografic pentru care s-a pregătit tot anul. „Femeia Fantastică” a vorbit cu PROTV.RO despre planul ei, în cadrul unui interviu exclusiv.

Cunoscuta cascadoare americană, care deține mai multe recorduri în circuitul Ninja Warrior, e gata să pentru o nouă apariție spectaculoasă pe marile ecrane. Jessie Graff (34 de ani) spunea într-un interviu acordat PROTV.RO că va dezvălui în luna septembrie numele filmului pentru care s-a pregătit tot anul 2018. „Sunt bucuroasă fiindcă pot să vă anunț că voi face cascadorii în următorul film Femeia Fantastică 1984, peliculă ce va fi lansată în noiembrie 2019. Am fost un mare fan al acestui personaj, toată viața mea, iar când mi s-a oferit ocazia de a lucra la acest proiect a fost ca un vis care s-a împlinit”, a anunțat Jessie Graff.


FOTO: Jessie Graff Instagram


Însă, o veste bună vine uneori și cu una proastă, Jessi anunțând că nu va putea concura în finala American Ninja Warrior din Las Vegas, programată în această săptămână. Fanii ei sunt dezamăgiți, dar pentru Jessie Graff – de cinci ori finalistă a show-ului de peste Ocean – cariera de cascadoare pare a fi pe locul I în topul preocupărilor sale.

De pe platourile de filmare, Jessie Graff a transmis un mesaj de încurajare pentru românii înscriși la prima ediție Ninja Warrior. Iată care au fost gândurile ei pentru curajoșii care și-au luat inima în dinți ca să-și dovedească lor înșiși că pot să-și depășească limitele!


Citește și: Jessie Graff, interviu exclusiv pentru PROTV.RO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni