• PRO TV
  • Povestea nespusă a lui Stan și Bran. Filmul care dezvăluie ultimii ani din viața celor doi mari comici

Povestea nespusă a lui Stan și Bran. Filmul care dezvăluie ultimii ani din viața celor doi mari comici

Povestea nespusă a lui Stan și Bran. Filmul care dezvăluie ultimii ani din viața celor doi mari comici

Scene neștiute din viața celui mai celebru cuplu de comici din istoria cinematografiei, Stan Laurel și Oliver Hardy, sunt dezvăluite de mult-așteptatul film biografic, cu Steve Coogan și John C. Reilly în rolurile principale.

Pelicula ”Stan și Ollie” va avea premiera în ianuarie 2019, dar până atunci s-a lansat un prim trailer. Britanicul Steve Coogan și John C. Reilly  îi interpretează pe Stan Laurel, respectiv Oliver Hardy, în filmul care redă povestea ultimilor ani de viață a legendarilor actori.

Drama regizată de Jon S. Baird în duce pe telespectatori în culise, pentru a le dezvălui viețile din spatele spectacolului. 

În film, Laurel și Hardy, cel mai faimos cuplu de comedie, încearcă să-și resusciteze cariera, îmbarcându-se în ceea ce va deveni cântecul lor de lebădă - un turneu istovitor în Marea Britanie postbelică.

Relația dintre cei doi actori, care au apărut împreună în mai mult de 100 de filme, este marcată de certuri și diferențe de opinii, dar și de starea de sănătate a lui Oliver Hardy care se deteriorează încet-încet. Starul suferea de o afecțiune a inimii și în 1957 a și murit, din cauza unui infract. În trailerul filmului, soția sa, Lucille, interpretată de Shirley Henderson, îi spune: ”Te iubesc, dar nu o stau să văd cum acest turneu nebunesc te va băga în coșciug”.

Jeff Pope, cel care semnează scenariul, a explicat pentru the Telegraph: ”Sunt conștient de responsabilitatea uriașă de a aduce aceste personaje la viață, dar nu i-am tratat pe băieți cu mănuși și nici nu i-am văzut prin ochelari cu lentile roz. Sunt personaje vii, cu defecte și neajunsuri. Documentarea pentru această poveste mi-a adus în vedere atât de multe detalii și întâmplări de care nu aveam nici cea mai mică idee”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni