• PRO TV
  • Kanye West și-a schimbat numele de scenă. Cum vrea să fie numit rapperul de acum încolo

Kanye West și-a schimbat numele de scenă. Cum vrea să fie numit rapperul de acum încolo

Kanye West și-a schimbat numele de scenă. Cum vrea să fie numit rapperul de acum încolo

Kan Ye do it? Ye, he can. :D

Soțul lui Kim Kardashian a anunțat pe Twitter că își schimbă numele în ,,Ye”. 

Rapperul, în vârstă de 41 de ani, a scris: ,,Kanye West nu mai există... Eu sunt YE!"

Anunțul a venit chiar înainte de lansarea celui de-al nouălea album al său, “Yandhi”.

“Ye” e și numele penultimului său album, care a fost lansat în luna iunie a acestui an. 

West a lansat nu mai puțin de cinci albume anul acesta, nepunând la socoteală colaborarea cu Kid Cudi, ,,Kids See Ghosts”.

Potrivit Def Jam, label-ul lui Kanye, noul album al rapperului e o continuare muzicală pentru ,,Yeezus". 

De la o vreme încoace, Kanye e în atenția presei tabloide nu numai pentru muzica sa, ci și pentru numeroasele controverse pe care le stârnește. Astfel, recent rapperul a declarat intr-un interviu televizat ca sclavia este ,,o simplă alegere”. 

„Ok, auzim despre sclavie cam de 400 de ani. Patru sute de ani? Asta suna ca si cum a fost o alegere…”, a spus West în luna mai a acestui an.

West si-a nuanțat ulterior declaratia, spunand ca a facut, de fapt, o paralelă cu viziunea artistică pe care se presupune că ar trebui sa o aibă un artist afro-american.

Kanye și-a rafinat declarația pentru Jimmy Kimmel spunând: ,,Ce e mișto în lumea asta e faptul că oamenii pot să te vadă într-o stare nu foarte bună, dar absolut autentică. Comentariile mele sunt un soi de sindrom Tourette, știți ce zic...?”, a spus Kanye.

Kanye a mai vorbit în același interviu și despre faptul că e bipolar.

,,E important să vorbim despre sănătatea mintală, mai ales când persoana în cauză e și de culoare. În comunitatea noastră nu aveam terapeuți. Eu, de exemplu, nu am avut niciodată parte de tratament sau de medicamente. Cu toate astea, cred că e bine că mama nu mi-a dat medicamente când eram mic.”, a spus starul.

Rapperul american a spus prima dată că e bipolar în luna mai, într-un interviu pe care l-a acordat după lansarea albumului "Ye".

"Nu am fost diagnosticat cu boala asta decât în urmă cu un an, când aveam 39 de ani", a spus rapperul, care atunci a refuzat, totuși, să spună despre ce tulburare psihică e vorba.

În „Yikes", o piesă de pe noul său album, Kanye chiar cântă: "That's my bipolar shit, nigga, what? / That's my superpower, nigga, ain't no disability / I'm a superhero / I'm a superhero".

Albumul, considerat a fi unul foarte dark, are și multe piese în care Kanye cântă despre sinucidere.

Surse din anturajul vedetei au declarat că soția acestuia, starleta Kim Kardashian, e foarte îngrijorată că rapperul ar putea să urmeze calea altor vedete precum Chester Bennington sau Avicii și s-ar putea sinucide, mai ales că el a suferit în trecut și episoade de depresie severă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni