• PRO TV
  • Gwyneth Paltrow s-a căsătorit. Ce invitați celebri a avut la nuntă

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit. Ce invitați celebri a avut la nuntă

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit. Ce invitați celebri a avut la nuntă

În weekend, Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk s-au căsătorit, iar pe lista invitaților s-au aflat o mulțime de nume importante de la Hollywood.

Jerry Seinfeld care, cu o seară înainte de nuntă, a dat o petrecere pentru Gwyneth și viitorul ei soț la casa lui din Hamptons, s-a numărat printre primii invitați care au sosit la eveniment. 

Citește și: Secrete din dieta vedetelor. Trucurile alimentare ale divelor de la Hollywood

Actorul a fost urmat de Robert Downey Jr, partenerul lui Gwyneth din filmele Iron Man.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Lowe (@robloweofficial) on

În timpul ceremoniei, Rob Lowe și-a făcut un selfie alături de vechiul său prieten, Downey Jr. ”Nimic nu e mai tare decât o seară grozavă alături de un prieten vechi”, a scris Lowe (54 de ani), adăugând: ” “RDJ, te iubesc!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

După căsătorie, Gwyneth Paltrow și soțul ei, Brad Falchuk, au postat o imagine cu verighetele lor. 

Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden, și-au făcut apariție, de asemenea, la nunta prietenilor lor buni. Conform revistei People, Cameron a ajutat-o pe mireasă cu tot felul de sfaturi pentru ziua cea mare. O sursă apropiată actrițelor a declarat: ”Cameron Diaz a avut parte de o nuntă intimă, chiar dacă presa aflase dinainte de eveniment. Gwyneth a dorit să se bucure și ea de același privilegiu”. 

Desigur, mama lui Gwyneth Paltrow, Blythe Danner, a participat la nunta fiicei sale. ”A fost superb - cea mai frumoasă nuntă la care am asistat vreodată”, a mărturisit ulterior fotografilor Blythe Danner (75 de ani). 

La ceremonia privată, au mai ajuns regizorul Steven Spielberg și soția sa, Kate Capshaw.

Marele absent de la nuntă a fost Chris Martin, fostul soț al lui Gwyneth, care și-a petrecut ziua în New York, având un concert în cadrul Global Citizen Festival.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Paltrow și Martin au împreună o fiică de 14 ani, Apple, și un băiat de 12 ani, Moses. Noul soț al lui Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk, are și el doi copii dintr-o relație anterioară, Brady și Isabella.

Cei doi s-au căsătorit după o relație de trei ani. Acum câteva luni, Paltrow a mărturisit cât de încântată este de nunta ei: ”Sunt extrem de entuziasmată!  Nu am mai fost niciodată mireasă. Deci, chiar dacă am 45 de ani, mă simt într-un fel tot ca la 21 de ani”, a spus actrița care, în 2003, s-a căsătorit în secret cu Chris Martin. 

Foto: Getty, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni