• PRO TV
  • Christian Bale, transformare dramatică de look pentru noul său film. S-a îngrășat 20 de kilograme

Christian Bale, transformare dramatică de look pentru noul său film. S-a îngrășat 20 de kilograme

Christian Bale, transformare dramatică de look pentru noul său film. S-a îngrășat 20 de kilograme

Actorul este renumit pentru felul în care-și schimbă înfățișarea în funcție de personajul pe care-l interpretează.

În primul trailer pentru ”Vice”, lansat de curând, Christian Bale este de nerecunoscut în rolul vicepreședintelui Statelor Unite Dick Cheney. 

Citește și: Cele mai socante transformari de la Hollywood. Vezi cum s-au antrenat actorii pentru unele din cele mai celebre roluri 

”Sunt CEO la o compania importantă, am fost șeful staff-ului de la Casa Albă. Slujba de vicepreședinte este cea mai reprezentativă”, îi spune Cheney (interpretat de Christian Bale) lui George W Bush (Sam Rockwell) când acesta îi cere să fie mâna lui dreaptă. 

Filmul biografic, regizat de Adam McKay, descrie viața lui Cheney în perioada în care a fost vicepreședinte al Statelor Unite, iar la conducerea țării era  George W. Bush.

Debutând ca funcționar la Washington, filmul explorează munca lui Cheney în timpul administrațiilor lui Richard Nixon, Gerald Ford și George H. W. Bush, dar și perioada în care a fost CEO al companiei Halliburton.

Pentru a-l interpreta pe Cheney, Christian Bale a fost nevoit să se radă pe cap, să-și decoloreze sprâncenele și să se îngrașe aproape 20 de kilograme - ceea ce nu este nimic nou pentru câștigătorul premiului Oscar, renumit pentru transformările radicale suferite pentru a intra în pielea personajelor sale. 

De exemplu, acesta a slăbit aproape 30 de kilograme pentru pelicula din 2004 “The Machinist”, doar pentru a le pune la loc, sub formă de mușchi, pentru a-l putea interpreta, un an mai târziu, pe Batman, în ”Batman Begins”.

În noua producție, ”Vice”, Amy Adams o interpretează pe Lynne Cheney. Distribuția este completată de Steve Carell, în rolul lui Donald Rumsfeld, Sam Rockwell și Jesse Plemons.

Will Ferrell și Kevin Messick sunt producătorii peliculei, alături de Brad Pitt, Dede Gardner și Jeremy Kleiner. 

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni