• PRO TV
  • Secretul succesului luptătorului MMA Conor McGregor: „Ea e totul pentru mine”

Secretul succesului luptătorului MMA Conor McGregor: „Ea e totul pentru mine”

Secretul succesului luptătorului MMA Conor McGregor: „Ea e totul pentru mine”

Irlandezul Conor McGregor are unde să-și lingă rănile și un umăr pe care să se sprijine când e lovit din toate părțile. Din 2008, luptătorul MMA trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dee Devlin, femeia care l-a ajutat să treacă peste toate obstacolele.

Conor McGregor (30 de ani) a fost suspendat de reprezentanții Ultimate Fighting Championship (UFC) pentru următoarele 30 de zile, din motive medicale. Irlandezul a luat bătaie în ring de la rusul Nurmagedov și de la antrenorii lui, după meci, duminică, în Las Vegas. Din motive de sănătate, trebuie să stea departe de ring până pe 6 noiembrie 2018 și va avea nevoie de mai mult suport moral decât își poate imagina.

Însă, de zece ani încoace, cel mai bun psiholog al lui este Dee Devlin, cu care are o relație serioasă. Conor a cunoscut-o pe Dee în 2008, într-un club de noapte irlandez, și a spus că a simțit din prima clipă că e „o fată bună”. Deși aflat la începutul carierei de luptător MMA profesionist, Conor nu a impresionat-o cu pumnii lui. Cică ar fi avut un simț al umorului foarte dezvoltat.

Irlandezul a avut un parcurs sportiv cu urcușuri și coborâșuri și a mărturisit că îi doatorează enorm iubitei lui. „Ea mă ducea la sala de antrenament și îmi asculta toate gândurile și visurile. Dee este salvatorul meu. Nu aș mai fi continuat să fac asta dacă nu ar fi fost ea, asta-i sigur. Tot ce fac e pentru ea”, a dezvăluit McGregor în 2013.

Cinci lucruri neștiute despre iubita lui McGregor

Într-adevăr, Dee Devlin a fost cu irlandezul McGregor încă de la începutul carierei sale de profesionist. Înainte de a prmi primele sale lupte la UFC, Conor a fost ajutat de Dee. Ea s-a angajat ca să câștige bani pentru a se putea antrena corespunzător. După ce Conor a câștigat prima sa luptă la profesioniști i-a spus că a venit timpul ca lucrurile să se schimbe și să aibă el grijă de ea.

Dee a renunțat la liceu la vârsta de 15 ani pentru a munci. Până la vârsta de 20 de ani a schimbat mai multe joburi.

Când Conor a ajuns un luptător apreciat, irlandezul a angajat-o pe Dee în stafful său pentru a fi în permanență aproape unul de celălalt. În acest moment, Dee se ocupă de finanțele sale, iar McGregor are mare încredere în ea.

Pe 5 mai 2017, Dee a născut primul copil al ei cu Conor McGregor. Fiul lor a fost botezat Conor Jack McGregor jr. În iulie 2018, Dee a anunțat că așteaptă al doilea copil al lor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️

A post shared by Dee Devlin (@deedevlin1) on


Dee asistă la fiecare meci al lui Conor și spune că azi are mai multe emoții decât avea la începutul carierei sale. „Prima dată când am fost să-l văd pe Conor luptând, în sală erau 50 de oameni și mi-am zis: nu se poate să fii mai emoționat decât acum, dar de fiecare dată este din ce în ce mai solicitant”, spune Dee Devlin, conform Daily Mirror

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni