• PRO TV
  • Bruce Willis a vândut conacul în care a locuit cu Demi Moore. A obținut un preț de nimic

Bruce Willis a vândut conacul în care a locuit cu Demi Moore. A obținut un preț de nimic

Bruce Willis a vândut conacul în care a locuit cu Demi Moore. A obținut un preț de nimic

Actorul Bruce Willis (63 de ani) a vrut să facă o afacere cu domeniul său din Idaho acum șapte ani, când a cerut 15 milioane de dolari. Însă a reușit să vândă impresionanta proprietate cu doar o treime din sumă.

La sfârșitul anilor ’80, Bruce Willis, proaspăt căsătorit cu Demi Moore, își dorea un loc retras de lume, în care să-și creacă odraslele. Departe de lumina reflectoarelor de la Hollywood. Așa că a cumpărat un conac impresionant, construit în 1984 pe un teren de peste 9 hectare, aproape de pădure. Zona aleasă, Sun Valley, era una rurală, în statul Idaho. 

Video capture Sun Valley Photo


Însă, după ce și-au amenajat propria oază de liniște, Bruce și Demi au început să modifice și împrejurimile. Au fondat o companie de construcții care a ridicat proprietăți de care localitatea avea nevoie: un magazin, o clădire de birouri, un restaurant, un cinematograf și un club de noapte. Peste 250 de localnici au primit locuri de muncă pe durata realizării construcțiilor.

Bruce Willis a divorțat de Demi Moore în anul 2000 și a folosit această impresionantă vilă până prin 2011 ca și casă de vacanță. În acel an a scos-o la vânzare pentru suma de 15 milioane de dolari. În ciuda eforturilor sale, locuința a rămas nevândută din cauza sumei pe care actorul o ceruse. În 2016, Willis a listat din nou proprietatea, cerând pe ea 6,5 milioane de dolari. Însă, starul din Greu de ucis a reușit să vândă conacul în care a trăit cu Demi Moore abia în această lună, pentru infima sumă de 5,495 de milioane de dolari.

Video capture Sun Valley Photo


Conacul ocupă peste 2.560 de metri pătrați și este compus din două corpuri de clădire. Imobilul principal are șase dormitoare și șapte băi. Un apartament de lux se întinde pe întreaga suprafață a etajului al doilea. Bucătăria și sufrageria au o tentă rustică, în care predomină lemnul.

Al doilea corp de clădire a fost special conceput ca și casă de oaspeți, dotată și cu sală de forță. În curte, domeniul are o piscină care permite încălzirea apei, un centru spa și o succesiune de fântâni arteziene, tobogane cu apă și cascade.

Vezi video mai jos!

Bruce Willis' Sun Valley Estate is for sale. from Sun Valley Photo on Vimeo.

Locuiește lângă New York cu actuala soție

Bruce Willis locuiește în Bedford Hills, la o oră de mers cu mașina de New York, împreună cu actuala sa soție, Emma Heming Willis.Cei doi au făcut nunta în martie 2009, eveniment la care au luat parte cele trei fiice ale actorului, fosta soție – Demi Moore – și iubitul ei de atunci, Ashton Kutcher. Bruce Willis are două fete cu actuala soție – Mabel Ray (6 ani) și Evelyn Penn (4 ani). Actorul mai are trei fete din relația cu actrița Demi Moore.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni