• PRO TV
  • Tina Turner își pregătește înmormântarea. Regina rock’n’roll vrea funeralii mai spectaculose ca oricând

Tina Turner își pregătește înmormântarea. Regina rock’n’roll vrea funeralii mai spectaculose ca oricând

Tina Turner își pregătește înmormântarea. Regina rock’n’roll vrea funeralii mai spectaculose ca oricând

Tina Turner s-a împăcat cu gândul că a trăit cât zece într-o viață. Regina muzicii rock’n’roll, azi în vârstă de 78 de ani, își pregătește funeraliile.

Un apropiat al Tinei Turner a dezvăluit că artista se pregătește de propria înmormântare, după ce transplantul de rinichi pe care l-a suferit în luna aprilie 2017 a fost declarat de curând un eșec. Artista, care a fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016, a urmat un tratament care i-a afectat rinichii. Partenerul ei de viață, Erwin Bach, i-a donat un rinichi, însă la sfârșitul lunii octombrie medicii au constatat că acesta nu s-a integrat în corpul divei.

Tina Turner a început pregătirile pentru propria înmormântare, spune o sursă de peste Ocean citată de publicația Radar Online. Diva vrea ca funeraliile ei să fie mai spectaculoase decât cele pe care le-a avut altă regină a muzicii, Aretha Franklin. Mereu în competiție una cu cealaltă, Tina Turner și Aretha Franklin nu au avut o relație prea bună. După ceremonia religioasă grandioasă a reginei muzicii soul, din august 2018, Tina Turner a rămas cu un gust amar. Atunci și-a propus să-și organizeze propria ceremonie de „ieșire din scenă”. 

Ele au fost rivale înflăcărate tot timpul, iar Tina nu o va lăsa pe Aretha să o eclipseze. Ea vrea ca acestea să fie cele mai impresionante funeralii din istoria muzicii pop. Dacă e să plece, vrea să se asigure că o va eclipsa pe Aretha”, a declarat un apropiat al artistei pentru sursa citată.  

Conform presei americane, funeraliile Arethei Franklin au costat 300.000 de dolari, iar Tina Turner are resurse pentru a organiza ceva mai costisitor. Nimeni nu știe care e starea de sănătate a reginei rock’n’roll, însă pregătirile pe care le face i-au pus pe gânduri pe cei din anturajul artistei. 

Citește și: Aretha Franklin, înmormântată în sicriu poleit cu aur în valoare de 25.000 de dolari

 

Cine e, de fapt, Regina?

Aretha Franklin și Tina Turner au avut multe momente tensionate de-a lungul carierei. Anul trecut, spre exemplu, la ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, Beyonce a chemat-o pe Turner pe scenă și a numit-o „Regina”. Acest apelativ nu i-a căzut bine Arethei Franklin, care a fost alintată decenii la rând „Regina muzicii soul”. Răspunsul Tinei Turner a venit repede și a pus și mai mult paie pe foc:

„Aretha a fost mereu așa. Întotdeauna am acceptat asta de la ea. Ea este regina muzicii soul, iar eu sunt regina muzicii rock’n’roll. Au fost atâția regi și atâtea regine în acea noapte. Egoul ei trebuie să fie atât de mare ca să creadă că ea a fost singura. Ei, așa sunt reginele”, a comentat Tina Turner.


Și-a incinerat băiatul 

Tina Turner a trecut printr-un coșmar în acest an, când a fost nevoită să-și ia rămas bun de la unul dintre fiii ei. Craig Raymond Turner, în vârstă de 59 de ani, s-a sinucis prin împușcare la reședința sa din Los Angeles, în luna iulie. „Am încercat să accept ceea ce s-a întâmplat. Îmi amintesc toate momentele când m-a vizitat. Ca toți băieții, era un pic o pacoste, dar era fiul meu! Îmi amintesc și lucrurile bune și pe cele rele”, a mărturisit ea pentru Daily Mail Online. 

Fiul Tinei Turner s-a împușcat cu arma bunicii sale. A cumpărat gloanțe și și-a planificat propria moarte. Ceea ce nu a înțeles mama lui este de ce și-a luat viața într-un mod atât de dramatic și brutal. Craig nu a fost înmormântat, ci incinerat, iar cenușa lui a fost împrăștiată de Tina Turner în apele Pacificului, pe coasta Californiei.

Cântăreața l-a născut pe Craig pe când avea 18 ani, în urma relației cu saxofonistul Raymond Hill, care cânta în formația viitorului ei soț, Ike Turner. După ce s-a căsătorit cu Ike, acesta l-a adoptat pe Craig și i-a dat numele său.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni