• PRO TV
  • Concurenții de la Vocea României: ”Nu e vorba despre premiul în bani, este plăcerea de a cânta”

Concurenții de la Vocea României: ”Nu e vorba despre premiul în bani, este plăcerea de a cânta”

Concurenții de la Vocea României: ”Nu e vorba despre premiul în bani, este plăcerea de a cânta”

Feihong Basigu, Ioan Bogdan, Mara Captaru și Dana Olteanu sunt câțiva dintre concurenții care au intrat vineri seara în ringul emoțiilor pentru cea de-a treia etapă a confruntărilor, cucerind telespectatorii cu prestația lor.

Aceștia vorbesc despre miza show-lui Vocea României, despre motivele pentru care au hotărât să participe la această emisiune și ce înseamnă pentru ei această experiență. 

Feihong Basigu 

În urmă cu șapte ani, Fei (19 ani) s-a mutat în România, după ce mama sa s-a căsătorit cu un inginer român. Tânărul originar din China mărturisește că nu a studiat niciodată canto și că muzica a fost întotdeauna un hobby, care îi dă o stare de bine.

Feihong mărturisește că nu i-a fost greu să se acomodeze în România, s-a obișnuit cu limba și cultura de aici destul de repede. Tânărul adoră literatura clasică, este fan Franz Kafka, Albert Camus și Friedrich Nietzsche. Deși experiența de a cânta pe o scenă i se pare înspăimântătoare, Fei a avut curajul să vină la Vocea României și a ajuns în echipa Irina Rimes.

După ce am început să particip la concursul acesta, chiar mă simt acceptat. Am văzut audiența cum a reacționat, când și-a dat seama că am început să vorbesc tot așa, în română, cu juriul. Antrenorii au fost puțin surprinși și după aceea au avut o reacție foarte caldă - deși sunt chinez, reușesc să vorbesc în limba lor – și asta m-a făcut să fiu foarte fericit”. 

Ioan Bogdan 

Un mare fan Michael Jackson, Ioan Bogdan (28 de ani) a început să ia lecții de canto și de dans în adolescență. În fiecare zi, obișnuia să repete de la 7 seara până la 2-3 noaptea. A renunțat la 17 ani, când s-a concentrat mai mult pe școală.  Deși este din Constanța, a studiat Arhitectura la Iași. În acest an, s-a hotărât să se întoarcă la prima sa dragoste, muzica, și a venit la Vocea României, unde a ales echipa lui Smiley. 

Vreau să fac o dezvăluire. Eram gata-gata să mă duc la Tudor. Are un talent extraordinar de a te convinge. Are o putere de convingere exrtraordinară, numai că eu, înainte să vin la concurs, aveam în cap să mă duc la Smiley și mi-am ascultat instinctul, practic. Adică, m-a surprins reacția lui Smiley, că nu a zis nimic pentru mult timp, adică el era blocat în scaun și chiar am spus chestia asta. Chiar dacă nu a spus foarte multe cuvinte, față de Tudor, de exemplu, mi s-a părut sinceră reacția lui, s-a văzut că i-a plăcut”.

Mara Captaru

La 16 ani, Mara are un viitor strălucit în față. Cântă la pian de la 7 ani, iar de la 5 ani a început să studieze canto. Până acum, a participat la tot felul de concursuri și festivaluri, iar părinții o încurajează din toate punctele de vedere și îi oferă tot ceea ce are nevoie. După participarea la Vocea României Junior, Mara a hotărât să treacă la următorul nivel și astfel a ajuns în echipa lui Tudor Chirilă.

Miza show-ului ar fi și să câștig experiență, dar faptul că vreau să mă expun atât de mult în fața camerelor este, pentru mine, miza principală. Vreau să fiu cât mai mult în fața camerelor. Vreau să fiu cât mai mult văzută de public, vreau să fiu cât mai mult plăcută de public și asta nu mai e atât de mult la latitudinea mea, ci și dacă mă place lumea de acasă sau nu. Nu e vorba despre premiul în bani, nu e trofeul acela, este plăcerea de a cânta și plăcerea de a fi auzită de oamenii de acasă”.

Dana Olteanu

Dana are 30 de ani, locuiește în Târgoviște și, alături de soțul ei, are o fetiță de trei ani. Pasiunea Danei pentru muzică a început în clasa a 9-a și de atunci a continuat să-și aprofundeze cunoștințele. După 11 ani de opera, aceasta a hotărât că este timpul pentru o schimbare și, alături de partenerul ei de viață, a înființat o trupă de coveruri. A mai participat și în trecut la Vocea României, iar de data aceasta a ajuns în echipa lui Tudor Chirilă.

”Îmi doresc să învăț în continuare, încă nu mă gândesc și nu m-am gândit nicio secundă – știu că, probabil, au zis chestia asta mulți – dar nu m-am gândit niciodată la momentul finalei sau la premiu sau la câștig. Îmi doresc la lucrez cât mai mult în echipa lui Tudor, e o muncă foarte faină acolo și se lucrează cu oameni foarte profi. Îmi doresc să rămân cât mai mult în concurs și să câștig cât mai mult experiență și să învăț lucruri noi”, spune Dana. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni