• PRO TV
  • AMIR lansează piesa „Why Habibi?” , un featuring cu Raluka

AMIR lansează piesa „Why Habibi?” , un featuring cu Raluka

AMIR lansează piesa „Why Habibi?” , un featuring cu Raluka

Amir feat. Raluka prezinta piesa „Why Habibi?”, produsă în studiourile HaHaHa Production si lansata impreuna cu MediaPro Music.

Semifinalistul echipei Smiley la „Vocea Romaniei” din sezonul 7 și Raluka sunt prieteni de 10 ani și se află acum la prima colaborare.

Într-o seară încercam să scriu o piesă prin care să transmit ceea ce văd în fiecare zi la mine și la oameni, și anume singurătatea. Singurătatea sufletească. Uitându-te într-un parc vezi atâția oameni singuri și triști. M-am gândit la cum noi nu mai știm să comunicăm, nu mai știm să iubim, nu mai suntem toleranți. Am fost ajutat de către Șerban Cazan să îmi expun emoțiile, ideile în această piesă extrem de sensibilă”, spune Amir.

Colaborarea cu Raluka a făcut ca piesa să fie una completă: „Timp de jumătate de an, am ținut piesa în sertar și de fiecare dată când o ascultăm mă gândeam că îi lipsește ceva și cu timpul am descoperit că îi lipsește dulceața feminină. Iar Raluka este perfectă pentru piesă > și îi mulțumesc”, adaugă Amir.

Este o piesă sensibilă, frumoasă care te prinde de la primele acorduri și care va fi hit!”, declară Raluka.

Amir a trăit multă vreme în Palestina, unde a descoperit muzica împins de condițiile de război și de starea de tensiune în care trăia împreună cu părinții lui. Întors în România, Amir a participat în 2008 la Megastar, la care a fost desemnat câștigător.

Anul trecut, pasiunea pentru muzică l-a determinat să participe și la Vocea României și a ales să meargă în echipă lui Smiley: “Amir a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine. I-am propus să vină la studio și să începem să lucrăm împreună. Are un timbru special și recunosc că are o determinare pe care am apreciat-o din timpul emisiunii”, mărturisește Smiley.

Anul acesta, Amir și-a lansat primul sau single - „What you want”.Mai multe informații despre Amir puteți găsi pe conturile sale de social media, Facebook, Instagram sau pe blogul lui.

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influențe label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internatională. Astăzi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaa Production. Smiley, Feli, Sore, JUNO, Seredinschi, Kalle, Paul Damixie, Cabron sunt doar câteva nume din portofoliul casei de producție.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni