• PRO TV
  • Katie Holmes, uluită de faptul că fiica ei Suri începe să semene tot mai mult cu Tom Cruise

Katie Holmes, uluită de faptul că fiica ei Suri începe să semene tot mai mult cu Tom Cruise

Katie Holmes, uluită de faptul că fiica ei Suri începe să semene tot mai mult cu Tom Cruise

Suri (12 ani) se transformă pe zi ce trece într-o clonă a tatălui ei. Deși seamănă și fizic cu Tom Cruise, Suri îl copiază pe celebrul actor în aproape tot ce face.

Katie Holmes e descumpănită. Deși petrece timp berechet în compania fiicei ei, actrița nu poate împiedica transformarea prin care trece Suri. Adolescenta în vârstă de 12 ani a devenit o mică versiune a tatălui, actorul Tom Cruise, scrie Radar Online. Apropiații familiei spun că transformarea nu e doar de ordin fizic, ci are loc și la nivelul personalității. 

La fel ca tatăl ei, Suri obsedată de gândul de a-și crea propriul drum în viață, fără ajutor din partea părinților ei. Are grijă cu dieta ei, cât și ce măncâncă, și a început propriul program de întreținere. Are o fire autoritară, de șef, și îi place să-și exprime punctul de vedere cu fermitate.

Katie petrece foarte mult timp în compania fiicei sale, însă le-a spus apropriaților ei că Suri seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl ei. Iar ea nu poate face nimic ca să schimbe asta. 

Suri are nasul tatălui ei, aceeași conformație a feței, aceiași ochi și același tip de păr. Cu toate acestea, Tom Cruise nu și-a mai vizitat fiica în mod regulat de cinci ani, iar motivul este unul incredibil.

Însă, starul din Misiune Imposibilă și-a propus să îndrepte acest lucru, negociind cu fosta soție un nou program de vizite. 

Tom Cruise (56 de ani) și Katie Holmes (39 de ani) au făcut-o pe Suri înainte de a se căsători. Dacă fiica lor a venit pe lume în aprilie 2006, ei au făcut nunta în luna noiembrie a acelui an. În iunie 2012, Holmes a cerut divorțul. Conform propriilor declarații, Katie s-a depărțit de Tom Cruise fiindcă acesta devenise un înflăcărat adept al Bisericii Scientologice și se temea că astfel își va pierde fiica.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni