Motivul pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fiica lui, de 5 ani de zile

Motivul pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fiica lui, de 5 ani de zile
Citeste mai mult despre: Tom Cruise, Suri,
Data publicarii: 28 Septembrie 2018
Data actualizare: 28 Septembrie 2018
În urma divorțului de Katie Holmes, Tom Cruise a rupt orice legătură cu fiica sa, Suri, în vârstă de 12  ani.

Recent, o publicație tabloidă din SUA a consemnat că Tom Cruise încearcă să ajungă la o înțelegere cu Katie Holmes pentru a stabili un program de vizite regulat cu fiica lor, Suri, pe care actorul nu a mai întâlnit-o de când avea șapte ani. 

Motivul pentru care Tom Cruise ar fi dorit să aibă o relația mai bună cu fiica sa ar fi fost accidentul pe care l-a avut pe platourile de filmare de la ”Mission: Impossible - Fallout”. Atunci, actorul și-a rupt glezna în timp ce executa o cascadorie periculoasă și, conform The Sun, accidentul ”l-ar fi făcut să realizeze că nu întinerește și că trebuie să reia legătura cu oamenii dragi din viața sa”.

Cu toate acestea, conform Gossip Cop, o sursă apropiată lui Katie Holmes a declarat că zvonul este complet ”neadevărat” și că Tom Cruise a rămas la fel de absent în relația cu fiica sa, pe care nu a mai văzut-o de cinci ani de zile. 

Conform revistei Star, motivul pentru care Tom Cruise a rupt legătura cu cu fetița este religia. Actorul este adeptul Bisericii Scientologice, iar liderii acesteia i-a fi interzis să o mai vadă pe Suri. ”Tom este un scientolog loial, iar când liderii bisericii i-au spus că nu o poate vedea pe Suri, acesta nu a contestat decizia. Tom este cel mai fervent scientolog de pe planetă, dar este strigător la cer că a fost forțat să rupă legăturile cu propriul său copil”, a declarat un apropiat al actorului pentru publicația mai sus menționată. 

Revista People menționează că, în ceea ce privește custodia lui Suri, lucrurile au rămas neschimbate. Holmes deține custodie totală și nu a stabilit niciodată un program de vizită cu fostul ei soț, Tom Cruise. Suri trăiește alături de mama ei în New York și Los Angeles.

Foto: Getty
FULLSCREEN
Motivul pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fiica lui, de 5 ani de zile
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies