• PRO TV
  • Chris Brown și Rihanna nu pot sta departe unul de altul. Ce i-a comentat artistul pe Instagram

Chris Brown și Rihanna nu pot sta departe unul de altul. Ce i-a comentat artistul pe Instagram

Chris Brown și Rihanna nu pot sta departe unul de altul. Ce i-a comentat artistul pe Instagram

Au trecut aproape zece ani de la despărțirea Rihannei de Chris Brown, dar fanii încă îi vor împreună. 

Cei doi nu pot sta departe unul de celălalt, scrie publicația Daily Mail.

Cântărețul american i-a lăsat două comentarii Rihannei sub două fotografii care promovează colecția ei de lenjerie, Savage x Fenty, și fanii nu au trecut cu vederea acest amănunt.

„Iarna asta suntem obraznici, nu cuminți.”, a scris cântăreța deasupra fotografiilor, iar Brown a comentat cu două emoji-uri.Potrivit US Weekly, între timp Rihanna l-a iertat pe Brown și în prezent sunt - din nou - foarte buni prieteni.

„Vorbesc la telefon tot timpul. Încă se iubesc și e doar o chestiune de timp până când vor fi din nou împreună.”, a spus o sursă citată de publicație. 

Brown a mai înflăcărat imaginația fanilor și în vară, atunci când Melissa Lorde, cunoscută în lumea bună a showbiz-ului american drept cea mai bună prietenă a Rihannei, a publicat o fotografie în care apare și cântăreața din Barbados.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happyyy Birthdayyyy @yusefhairnyc we love you ????????????❤️❤️

A post shared by @ mdollas11 on

În fotografie, cele două sărbătoreau ziua unui prieten comun la plajă. Atunci Chris Brown nu a scăpat ocazia să remarce că Rihanna arată foarte bine cu cele câteva kilograme în plus pentru care o critică toți fanii și să le spună unor prieteni apropiați că fosta lui iubită „e înnebunitor de sexy" în noua versiune „durdulie și cu forme", a scris Hollywood Life.

„Chris aproape că nu mai putea să respire când a văzut poza publicată de Melissa. Crede că ea arată bestial. Îi place că Rihanna ignoră criticile, că se simte foarte bine în pielea ei și că nu are niciun fel de operație estetică. E 100% naturală, iar el adoră asta, adoră că are forme, că nu îi pasă de cele câteva kilograme în plus și că nu e ca restul femeilor pe care le știe. El nu a încetat să o iubească și e mai disperat ca niciodată să o determine cumva să îi mai acorde o șansă.”, a spus o sursă din anturajul cântărețului, citată de Hollywood Life. 

Relația dintre Rihanna și Chris Brown a fost una complicată, punctată de multe despărțiri, împăcări și episoade de violență fizică.

Brown a și fost condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunităţii, după ce a agresat-o pe cântăreață în urmă cu aproape zece ani.

Incidentul, deosebit de violent, a ținut, la acea vreme, prima pagină a publicațiilor din toată lumea. 

Cu toate astea, la scurt timp de la incident, Rihanna scria pe Instatagram: „Forgiveness wins" (n.r. iertarea câștigă).

De atunci, cei doi au mai lansat două piese împreună: "Nobody's Business" si "Put It Up", care între timp a fost ștearsă de pe YouTube de Def Jam, label-ul care o reprezintă pe Rihanna.

Rihanna s-a despărțit recent de Hassan Jameel, miliardarul saudit cu care a avut o relație mai bine de un an.

La rândul lui, Brown s-a despărțit de Nia Amey, femeia cu care are un copil, pe Royalty, în vârstă de patru ani.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni