• PRO TV
  • Doi dintre cei mai bogați nepoți din lume, apariție rară în public. Cine sunt Nicky Hilton și James Rothschild

Doi dintre cei mai bogați nepoți din lume, apariție rară în public. Cine sunt Nicky Hilton și James Rothschild

Doi dintre cei mai bogați nepoți din lume, apariție rară în public. Cine sunt Nicky Hilton și James Rothschild

Nicky Hilton și James Rothschild sunt unii dintre cei mai bogați oameni ai planetei și au apariții rare în public. Duminică, cei doi descendenți ai celebrelor familii Hilton și Rothschild au fost surprinși la o plimbare prin New York.

Dacă se întâmplă să-i vezi pe stradă pe Nicky Hilton și James Rothschild e o minune. Dacă apuci să-i și fotografiezi, înseamnă că e sărbătoare. Cei doi descendeți ai famililor înstărite Hilton și Rothschild formează un cuplu din anul 2015 și au împreună o avere care depășește un miliard de dolari.

Nicky, născută Nicholai Olivia Hilton, are 35 de ani și e sora mult mai celebrei Paris Hilton. Alături de aceasta, este stră-strănepoata lui Conrad Hilton, fondatorul lanțului de hoteluri care îi poartă numele. „Bătrânul” le-a lăsat moștenire o afacere care valorează circa un miliard de dolari.

Nicky este femeie de afaceri, fost fotomodel și actual designer vestimentar. Gestionează singură o avere de circa 20 de milioane de dolari, fără a pune la socoteală moștenirea stră-străbunicului.

Ea și-a lansat prima linie de îmbrăcăminte și poșete în anul 2004. În anii 2000 a colaborat cu agenții de modeling din Australia, Noua Zeelandă și România


În 2015, sora lui Paris Hilton s-a căsătorit cu James Rothschild (33 de ani), nepotul lui Victor Rothschild, al treilea baron de Rothschild. Cei doi s-au cunoscut în 2011, la nunta Petrei Ecclestone, una din fiicele boss-ului Formul 1. Nicky Hilton și James Rothschild s-au logodit în 2014, în timpul unei vacanțe de lux pe care au avut-o în Italia. 

Nunta lor a avut loc la 10 iulile 2015, la Palatul Kensington, reședința ducilor de Cambridge, Catherine și William. Au făcut luna de miere în Botswana. Împreună au două feet: Lily Grace Victoria (doi ani) și Teddy Marilyn (un an).


James Rothschild, descendent al bancherilor Rothschild

James Rothschild provine dintr-o familie care nu are nevoie de nicio prezentare, aceea a bancherilor Rothschild. Se spune că averea acestei impresionante familii se ridică la suma de 700 de trilioane de dolari. Totuși, James își vede de afacerile sale, un bancher aflat la conducerea mai multor companii. În prezent, afacerile sale însumează 60 de milioane de dolari. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coachella pre-???????????? #TBT

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

Este fiul lui Amschel Mayor James Rothschild, fostul director executiv al Rothschild Asset Management, deținută de familia de bancheri în Regatul Unit. În 1996 a fost găsit spânzurat într-o cameră de hotel din Paris, astfel că afacerile sale au fost preluate de fiul lui, împreună cu averea de peste un miliard de dolari. 

Mama lui James, Anita Patience Guiness, a declarat atunci că Amschel Mayor James Rothschild și-a pus capăt zilelor cel mai probabil din cauza depresiei cauzate de moartea mamei lui.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni