• PRO TV
  • VIDEO Andre Rieu va cânta din nou în România. Ce mesaj are pentru publicul român

VIDEO Andre Rieu va cânta din nou în România. Ce mesaj are pentru publicul român

VIDEO Andre Rieu va cânta din nou în România. Ce mesaj are pentru publicul român

Cel mai popular violonist al planetei în acest moment, Andre Rieu, revine în România pentru un concert de excepție. De data aceasta, muzicianul a ales un oraș din Transilvania. 

După concertele memorabile din iunie 2015 și iunie 2016, susținute la București în fața a sute de mii de spectatori, Andre Rieu revine în România în luna aprilie a anului viitor. Violonistul va concerta pe 5 aprilie 2019, pe BT Arena din Cluj-Napoca. Muzicianul s-a pregătit intens pentru reîntâlnirea cu publicul român și a postat un mesaj video pentru cei care vor veni să-l vadă și să-l asculte la Cluj.

Ultima oră: Concertul e sold out. Va fi un al doilea concert. Vezi AICI când!

Biletele vor fi puse în vânzare joi dimineață (29 noiembrie 2018) în rețeaua eventim.ro și pe site-ul andrerieu.com. Cel mai ieftin tichet costă 200 de lei.

„Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea. Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoție și bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu”, spune Andre Rieu.

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu livrează publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani. 

În septembrie, turneul mondial l-a purtat pe marele artist pe marile scene din Statele Unite și Canada, în luna octombrie în Argentina, în noiembrie în Australia, iar în luna decembrie va cuceri publicul din Marea Britanie.

În luna iulie a acestui an, André Rieu și-a susținut concertele fantastice anuale, în aer liber, în orașul său natal din Olanda, Maastricht. Pentru prima dată, timp de 13 seri, mai mult de 15.000 de fani din peste 80 de țări au luat parte la concertele sale extraordinare de la Vrijthof. În 2017, violonistul a invitat la Maastricht un grup de muzicieni și dansatori români, în frunte cu naistul Gheorghe Zamfir, care au fost foarte bine primiți.

Andre Rieu a fost la București și după incendiul din clubul Colectiv și a depus o coroană de flori în memoria celor care au murit în această tragedie națională.

André Rieu este căsătorit de peste 40 de ani și locuiește, alături de soția sa Marjorie, într-un castel romantic construit în anul 1452 în orașul său natal Maastricht din Olanda. Cei doi au împreună doi fii și cinci nepoți

 

  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni