• PRO TV
  • Andre Rieu, record de bilete vândute la Cluj. Va fi un al doilea concert

Andre Rieu, record de bilete vândute la Cluj. Va fi un al doilea concert

Andre Rieu, record de bilete vândute la Cluj. Va fi un al doilea concert

Concertul pe care Andre Rieu îl va susține la Cluj-Napoca pe 5 aprilie 2019 e sold out. Cele 7.500 de bilete s-au vândut în doar trei ore.

Andre Rieu cântă cu casa închisă și la Cluj-Napoca. Concertul său de anul viitor a fost sold out la doar trei ore de la deschiderea caselor de bilete. Organizatorii au anunțat că vor organiza un al doilea eveniment cu o zi înainte de primul show, pe 4 aprilie 2019, la BT Arena.

„Aș dori să le mulțumesc tuturor fanilor noștri minunați din România pentru primirea călduroasă și pentru reacția absolut minunată de astăzi! Aștept cu nerăbdare să mă întorc în 2019 alături de Orchestra Johann Strauss. Suntem foarte încântați să venim pentru prima dată la Cluj, în cadrul turneului mondial 2019 pentru a petrece o nouă seară pe care nu o vom uita niciodată. Ne vedem foarte curând! Cu multă dragoste, André Rieu”, au fost cuvintele de mulțumire ale violonistului.


FOTO: andrerieu.com

Citește și: Cum arată cei doi fii ai lui Andre Rieu, care l-au făcut pe violonist bunic de cinci ori

Biletele pentru cel de-al doilea concert au fost puse în vânzare la prețuri cuprinse între 200 și 680 de lei. Cat. IV – 200 lei, Cat. III – 280 lei, Cat. II – 380 lei, Cat. I – 480 lei și VIP – 680 lei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni