• PRO TV
  • Fosta iubită a lui 50 Cent îi răspunde raperului după ce acesta i-a insultat copilul

Fosta iubită a lui 50 Cent îi răspunde raperului după ce acesta i-a insultat copilul

Fosta iubită a lui 50 Cent îi răspunde raperului după ce acesta i-a insultat copilul

Shaniqua Tompkins, care a fost iubita lui 50 Cent în anii ’90, i-a luat apărarea copilului pe care aceasta l-a făcut cu starul american.

Fosta iubită a raperului american a reacționat dur după ce 50 Cent a scris pe Instagram că nu s-ar supăra dacă fiul lui, Marquise Jackson, ar fi călcat de autobuz. Afirmația acidă vine după ce tânărul s-a afișat cu fiul unui cunoscut dealer de droguri din America. La o zi după postarea de pe Instagram a lui 50 Cent, Shaniqua Tompkins i-a răspuns acestuia cu acreală.

„Un negru cu bani nu înseamnă nimic. Un Ronald McDonald putred de bogat, dar tot un clovn. Găsesc foarte amuzant faptul că un raper care nu e atât de gangster poate fi atât de dur, dar și atât de conștiincios, pentru a se rățoi la copilul său și la mama acestuia, dar care nu are aceeași energie pentru cei care i-au tras un glonț în fund”, a reacționat iubita lui Curtis James Jackson III (50 Cent). Acesta nu s-a lăsat mai prejos și a ironizat-o.

50 Cent are o răfuailă personală cu Kenneth McGriff, tatăl prietenului lui Marquise. Poreclit „Supreme”, bărbatul e un cunoscut dealer de droguri din SUA. 50 Cent îl consideră responsabil de moartea mamei lui, pe vremea când raperul era copil. Totodată, 50 Cent îl bănuiește pe McGriff că s-ar fi aflat la originea tentativei de asasinat din anul 2000, din clubul In da Club. Atunci, raperul a fost împușcat de nouă ori, în braț, în coapse, în ambele picioare, în piept și în obrazul stâng

Rana din obraz i-a lăsat o urmă adâncă, dar i-a schimbat și vocea, care a devenit atât de apreciată de fanii muzicii sale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni