• PRO TV
  • Mama lui Kate Middleton amplifică zvonurile despre conflictul dintre fiica ei și Meghan Markle

Mama lui Kate Middleton amplifică zvonurile despre conflictul dintre fiica ei și Meghan Markle

Mama lui Kate Middleton amplifică zvonurile despre conflictul dintre fiica ei și Meghan Markle

Carole Middleton a ieșit în presă cu două interviuri (și un pictorial) după 15 ani de tăcere, iar Daily Mail notează că aceste interviuri nu fac decât să amplifice zvonurile conform cărora între fiica ei și Meghan Markle ar exista un conflict.

Carole a decis să intre în silenzio stampa în urmă cu 15 ani, imediat după ce William și fiica sa și-au anunțat apropiații că formează un cuplu.

Jurnaliștii de la Daily Mail nu au ratat ocazia să publice un amplu material în care lansează ipoteza că ieșirea mediatică a lui Carole ar face parte dintr-o strategie mai amplă de PR a Casei Regale Britanice.

Jurnaliștii cred că ieșirea în presă a lui Carole ar fi menită să îndepărteze focusul de pe conflictul dintre cele două Ducese. În materialul publicat de Daily Mail e citată și o sursă din anturajul mamei Ducesei de Cambridge, care susține ipoteza din material.

„Carole nu ar fi ieșit în presă dacă nu i s-ar fi spus să iasă. În toți acești ani, ea nu a făcut niciun pas greșit. Tot ce fac rudele celor care intră în familia regală trebuie aprobat în prealabil de aparatul de PR al Palatului Kensington. A ieșit pentru a dilua interesul pe care presa îl are în ultima vreme pentru conflictul dintre fiica sa și Meghan.", a spus sursa jurnaliștilor de la Daily Mail.

În plus, aceste interviuri ar constitui o încălcare a protocolului regal, în cazul în care nu ar fi primit aprobarea Palatului Kensington. 

Carole, în vârstă de 63 de ani, a acordat aceste două interviuri revistei Good Housekeeping și publicației The Telegraph (n.r. un interviu amplu care a fost publicat în acest weekend).

Mama lui Kate a atins subiecte precum business-ul familiei (n.r. familia Middleton deține un business, Party Pieces), dar a oferit detalii și despre relația pe care o are cu copiii ei. 

Ea a spus, printre altele, că nu ia nicio decizie de business fără să se sfătuiască cu James, Pippa și Kate.

„Toți copiii mei au lucrat pentru business-ul familiei. Kate, de exemplu, a pus bazele unei noi linii de produse și s-a ocupat personal de branding. Pippa a creat site-ul, iar James a venit cu ideea de a include în ofertă și torturi personalizate.", a rememorat Carole începuturile Party Pieces.In foto: Kate și frații ei, James și Pippa

Middleton a mai spus că ține foarte mult la soții fiicelor sale și că speră ca James să îi aducă o noră la fel de încântătoare. 

Interviul integral va apărea în ediția tipărită a revistei Housekeeping Magazine, care apare pe piața din UK mâine. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni