• PRO TV
  • Producătorul Harvey Weinstein, acuzat că ar fi hărțuit zeci de femei, în centrul unui nou scandal

Producătorul Harvey Weinstein, acuzat că ar fi hărțuit zeci de femei, în centrul unui nou scandal

Producătorul Harvey Weinstein, acuzat că ar fi hărțuit zeci de femei, în centrul unui nou scandal

Un mail scris de producătorul Harvey Weinstein a fost forwardat mai multor publicații de o sursă anonimă. 

În mailul publicat de mai multe site-uri, printre care și The New York Times, producătorul căzut în dizgrație îi atacă pe procurori şi spune că 2018 a fost „cel mai urât an din viața lui, un coșmar”. 

Avocatul lui Weinstein, Benjamnin Brafman, a folosit dreptul la replică pentru a transmite că mesajul clientului său a fost destinat câtorva prieteni apropiaţi și că va lua măsuri împotriva site-urilor care au publicat acest text confidențial.

Context:

Peste o sută de femei, printre care și actriţe foarte cunoscute precum Rose McGowan şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariţiei, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri înregistrate la Poliție pe numele producătorului de film. 


Weinstein, în vârstă de 66 de ani, a pledat nevinovat în fața instanței și a negat public acuzațiile aduse, însă este, în acest moment, subiectul mai multor anchete care se desfășoară în mai multe orașe din Statele Unite și Europa. Printre acestea se numără și New York, Londra și Los Angeles.

The New York Times mai scrie că producătorul american a făcut tratament pentru dependenţa de sex în ultima perioadă și că va fi închis dacă e găsit vinovat.

Următoarea audiere a lui Harvey Weinstein la tribunal e programată pentru 20 decembrie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni