• PRO TV
  • Amor 2.0. Ce face Miley Cyrus când îi e dor de iubitul plecat

Amor 2.0. Ce face Miley Cyrus când îi e dor de iubitul plecat

Amor 2.0. Ce face Miley Cyrus când îi e dor de iubitul plecat

Cântăreața Miley Cyrus a dezvăluit că-l idolatrizează pe Liam Hemsworth, iubitul ei, și că suferă când acesta nu e prin preajmă.

Artista a dezvăluit într-un interviu acordat emisiunii de radio a lui Howard Stern că se simte norocoasă că are un iubit precum Liam Hemsworth. Miley Cyrus (26 de ani) a explicat că atunci când are nevoie de căldura partenerului ei plecat de acasă, cei doi folosesc FaceTime pentru a avea intimitatea pe care și-a doresc.

FaceTime e o aplicație de mobil care permite apeluri video din orice colț al globului și e singura care îi ajută să-și pună în practică fanteziile amoroase.

Pentru asta e FaceTime – pentru cybersex”, i-a spus Miley lui Howard Stern.

Miley spune că Liam este un adevărat erou pentru ea și i-a demonstrat asta după incendiul care i-a devastat casa din Malibu. Deși nu a mai putut face nimic pentru bunurile artistei, distruse de flăcări, Hemsworth a recuperat în viață toate animalele de companie ale cântăreței. Miley Cyrus deține acasă o adevărată menajerie, formată din șapte câini, patru căluți, doi purceluși și patru pisici.

„Nu l-am iubit niciodată mai mult pentru asta. Îl numesc partenerul meu de supraviețuire, deși nu sună prea romantic. Dar el a fost cel  care a scos toate animalele de acolo, cu camioneta, ceea ce a fost incredibil”, a spus Miley, care nu se afla în California, în noiembrie, când casa ei era mistuită de flăcări. Solista a dezvăluit că a pierdut în incendiu caietul său de cântece, inclusiv cele la care lucra în ultima perioadă.

Miley spune că Liam este un bucătar grozav: „Avem o viață chiar normală, iar el este un bucătar grozav. Eu am încetat să mai fumez iarbă și să mănânc, iar el are aceste gene ciudate; el și fratele său sunt, de fapt, niște supereroi și nu fac nimic pentru asta, doar mănâncă”, mai spun Miley.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni