• PRO TV
  • Nu ai planuri pentru ziua de Crăciun? Uite câteva activități pe care le poți face pe 25 decembrie

Nu ai planuri pentru ziua de Crăciun? Uite câteva activități pe care le poți face pe 25 decembrie

Nu ai planuri pentru ziua de Crăciun? Uite câteva activități pe care le poți face pe 25 decembrie

Ziua de Crăciun dă multe bătăi de cap Bucureștenilor atunci când vine vorba celebrarea acestei zile, iar noi am pregătit o serie de evenimente la care poți lua parte chiar pe 25 decembrie.

Crăciunul reprezintă o perioada unică pentru majoritatea dintre noi, o sărbătoare care aduce un vibe de vacanță, căldură și tradiții pe care fiecare dorim să le petrecem așa cum ne simțim mai bine. 

Dacă eșți din Bucureșți și nu ai planificat nimic pentru această sărbătoare, noi  ne-am gândit la câteva evenimente care s-ar putea să-ți placă. 


1. Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Ei bine, târgul de Crăciun din Piața Constițuiei își are porțile deschise până pe 26 Decembrie. Dacă nu ai apucat să-l vezi, trebuie să știi că vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de casuțe cu decorațiuni și produse de sezon, precum și de o zonă gastronomică unde pot degusta preparate românești autentice.

MARȚI - 25.12:10:00 - 22:00

INTRARE LIBERĂ


2. Zen Tuesday - Therme Nu este nici weekend, nici prima zi din săptămâna, însă este o zi specială iar tu poți face ceva special. Fie că eșți familiarizat cu conceptul de Yoga sau nu, merită să încerci ceva inedit chiar în ziua de Crăciun. "Zen Tuesday" este evenimentul pe care îl propune Therme, pe 25 decembrie, unde își așteaptă clienții să atingă o stare de echilibru, relaxare, muzică ambientală superzen și alte elemente care îi ajută pe oameni să între într-o stare spirituală. O sesiune de 50 de minute de yoga, la ceas de seară, definitivează ritualul de reechilibrare, pe ritmurile care recrează sunetele naturii. Japonezii cunosc foarte bine secretele relaxării, astfel încât, la final de zi, după ritualul Aufguss cu pânza de mătase și fum, starea de zen să fie completă.

MARȚI - 25.12: 10:30 - 22:00


3. Târgul de Povste de Crăciun 2018 - Opera Comică


Sursa foto: operacomica.ro

Ajuns deja la a 3-a ediție, Târgul de poveste de Crăciun își deschide porțile și anul asta, unde putem găsi: spectacole pentru copii, salonul lui Moș Crăciun, atelierele spiridușilor, curtea renilor, patinoarul copiilor, caruselul cu jucării, derdeluș și multe alte atracții specifice sărbătorilor de iarnă. De la o ediție la alta, organizatorii au mărit exponențial numărul atracțiilor pentru copii, astfel încât va aștepta cu mic cu mare alături numeroase surprize.

Perioada târg: 25.05.2018: 16.00-21.30 

INTRARE LIBERĂ

Loc: Opera Comică, sector 6, Bucureșți

 

4. Lacul Lebedelor - Saint Petersburg Classical Ballet

Vino și trăiește magia unui spectacol impresionant de dans.  Saint Petersburg Classical Ballet vine la Teatrul Național Bucureșți în Sala Mare pe 25 decembrie la ora 20:00.

În calitate de director artistic al companiei, Andrei Batalov intenționează să urmeze marile tradiții ale baletului rus lăsate de marii maeştri ai trecutului - Marius Petipa, Lev Ivanov, Alexander Gorsky, Mihail Fokin.

Absolvent al Academiei de Balet Vaganova din Rusia, Andrei Batalov este pe scenă de mai mult de 20 de ani. În 1992 a devenit solist al Teatrului Academic de Stat ‘’Mussorgsky ‘’ din Saint-Petersburg iar doi ani mai târziu, devine prim solist al Teatrului Mariinski.

Muzică: P.I.Tchaikovski

Libretul: Vladimir Berghicev şi Vasilie Gheltzer

Coregrafia: Marius Petipa şi Lev Ivanov

Scenografia: Evgenii Gurenco

Preț bilet acces general: 200 lei

 

5. Galeria Mobius - Român Tolici 


Sursa foto: zilesinopti.ro

Galeria Mobius are plăcerea de a prezenta expoziția celei mai recente serii de lucrări ale artistului Roman Tolici, serie ce explorează dimensiunea mistică a lumii, tendința omului de a căuta fără încetare un sens, chiar și în contexte care frizează absurdul sau paradoxalul. 

Expoziția este găzduită la sediul galeriei Mobius, din stradă Mendeleev D.I. nr. 2, în perioada 14 octombrie - 31 decembrie 2018.

ÎNTRARE LIBERĂ

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni