• PRO TV
  • Conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton, explicat: ”O telenovelă veche de 1000 de ani”

Conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton, explicat: ”O telenovelă veche de 1000 de ani”

Conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton, explicat: ”O telenovelă veche de 1000 de ani”

În ultimele săptămâni, în presă au apărut zvonuri conform cărora Meghan Markle ar fi în conflict cu Kate Middleton, cumnata sa.

Numeroasele știri despre o posibilă ceartă între două ducese au determinat Palatul Kensington să facă o declarație rară, un purtător de cuvânt spunând că ”aceasta nu s-a întâmplat niciodată”.

Citește și: Zvonurile potrivit cărora Kate și Meghan s-ar urî au ajuns la urechile Reginei. Ce decizie a luat aceasta

Cu toate acestea, experții regali au declarat pentru Fox News că zvonurile ar conține, totuși, un sâmbure de adevăr.

Expertul regal Leslie Carroll, care recent a publicat o carte intitulată ”American Princess: The Love Story of Meghan Markle and Prince Harry,” a declarat că nu crede că există tensiuni între Markle și Middleton, însă nu este surprinsă că cele două femei au parte de neînțelegeri tot timpul.

”Cred că sunt două femei foarte diferite”, a spus Carroll. ”Acestea par să se înțeleagă foarte bine, în plan profesional. Dar au personalități foarte diferite. Kate este, evident, britanică. Este foarte tăcută și rezervată. Ea va fi viitoarea regină, așa că face totul ca la carte. Pe de altă parte, vine această vijelioasă americancă, ambițioasă, cu o conștiință socială”.

Ingrid Seward, editor șef al revistei Majesty, scrie despre familia regală din 1980 și a semnat peste 20 de cărți pe acest subiect. Acesta este de acord cu Leslie Carroll.

”Oamenii uită că Meghan este o fată din Los Angeles. Este dificil pentru ea să se integreze în familia regală. Cred că Meghan spera să aibă drept aliată pe Kate. Însă totul s-a întâmplat atât de repede. Kate era gravidă, apoi a născut. Așa că nu i-a dat lui Meghan atenția pe care aceasta o aștepta. Cred că de aici lucrurile au luat-o razna”.

”Mă tem că sunt și niște sâmburi de adevăr în aceste povești”, a adăugat Seward. ”Nu cred că există o rivalitate, dar aceste două femei sunt foarte diferite și nu trebuie să fie cele mai bune prietene. De ce ar fi?”.

Ambele experte regale spun că știrile despre rivalitatea din Meghan și Kate vor dispărea ușor-ușor, pe măsură ce presa va găsi alte subiecte fierbinți. Acestea însă avertizează că Meghan Markle va fi din nou în centrul atenție anul viitor, când va da naștere primul ei copil. 

”Motivul pentru care suntem obsedați de familia regală este că e o telenovelă care durează de 1000 de ani”, a mai spus Carroll.

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni