• PRO TV
  • Cristian Bozgan, prezentator FERMA: "Sunt mereu în căutare de provocări noi" 

Cristian Bozgan, prezentator FERMA: "Sunt mereu în căutare de provocări noi" 

Cristian Bozgan, prezentator FERMA: "Sunt mereu în căutare de provocări noi" 

Cristian Bozgan a stat până acum departe de lumina reflectoarelor. Are o experiență militară extinsă, în varii sisteme din România și străinătate, și este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Într-un interviu acordat pentru  PROTV.RO, Cristian a vorbit despre experiența Ferma, dar și despre planurile pe care le are de Crăciun.

Care sunt planurile tale de Crăciun?

Îmi petrec sărbătorile alături de cei dragi mie, bineînțeles. Nu-mi fac niciodată alte planuri și nu muncesc în această perioada. De obicei, mă trezesc puțin mai târziu și-mi beau cafeaua. Îmi place întotdeauna atmosfera caldă din familie de Crăciun. Sunt gurmand, dar nu sunt dependent de mâncare, simplul fapt că ne așezăm la masă de Crăciun împreună îmi umple sufletul de bucurie și îmi da energia pentru următorul an.

Ce le vei transmite celor dragi, la masă de Crăciun, despre perioada în care vei fi în Fermă?

Sunt mereu în căutare de noi provocări și familia mea știe asta. Le voi spune foarte puțin, astfel încât să îi las să fie curioși să descopere cum voi provoca fiecare concurent. Cu un zâmbet discret, în colțul gurii, o să le zic: fiți pe faza, veți vedea la PRO TV.

Despre rolul său ca prezentator în show-ul Ferma, Cristian a declarat: 

Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura...sau pe mine!”.

Mai multe detalii despre show-ul Ferma puteți vedea aici

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni