• PRO TV
  • Lord of the Dance prezintă primul show în aer liber din România

Lord of the Dance prezintă primul show în aer liber din România

Lord of the Dance prezintă primul show în aer liber din România

Compania Lord of the Dance aduce la București un nou spectacol de dans marca Michael Flatley. Dangerous Games este primul show susținut de dansatorii irlandezi în aer liber, în țara noastră.

Scena Sălii Palatului este prea mică, iar acustica deloc grozavă, pentru dansatorii companiei Lord of the Dance. Pe 22 iunie, începând cu ora 20.30, irlandezii vor susține prima lor reprezentație live la Arenele Romane. Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro, la următoarele prețuri: Cat. 1 -  350 lei, Cat. 2 – 300 lei, Cat. 3 – 250 lei, Cat. 4 – 200 lei, Cat. 5 – 150 lei și Cat. 6 – 100 lei.

Dangerous Games una dintre cele mai de succes producții artistice ale companiei de dans Lord of the Dance. Anul acesta, irlandezii aduc show-ul în capitala României, în premieră, în aer liber. Spectacolul poartă semnătura celebrului coregraf și regizor Michael Flatley și beneficiază de creația muzicală a compozitorului Gerard Fahyho.

Cei 40 de dansatori profesioniști propun publicului o nouă experienţă memorabilă, aceștia garantând cu o coregrafie inovatoare, extrem de precisă, completată cu elemente de dans noi, surprinzătoare, ce vor aduce un plus de valoare show-urilor din 2019. Producţia ce va fi prezentată la București va captiva audiența cu un set impresionant de design și complexitate vizuală, bine adaptată noilor tehnologii, spun organizatorii. 

Spectatorii trebuie să se aștepte la o serie de efecte speciale, proiecții 3D, roboți dansatori, acrobații de talie mondială și muzică live, care reprezintă elementele cheie construite sub umbrela talentului lui Michael Flatley.

"Nimic nu este imposibil ... Urmați-vă visele" , acesta este unul dintre motto-urile după care se ghidează fenomenalul Michael Flatley. Cu milioane de fani în fiecare colț al lumii, Michael Flatley este privit ca un geniu al artei sale, titulatură dobândită în urma performanțelor sale coregrafice extraordinare, precum și pentru clasarea dansului popular irlandez pe cea mai înaltă poziție, la nivel internațional.

Premiera spectacolului Lord of the Dance - Dangerous Games a avut loc la magnificul Coliseum din Londra în urmă cu douăzeci de ani, însă în anul 2014 Michael Flatley a revenit asupra acestuia, devenind mult mai palpitant și atractiv pentru public, față de varianta originală. În septembrie 2014, noua versiune a show-ului Dangerous Games s-a jucat pe scena sălii Palladium din Londra, cu ocazia aniversării a 20 de ani de când Michael Flatley s-a remarcat în plan internațional. Din acel moment, succesul spectacolului a luat amploare și a continuat să fie jucat cu casa închisă pe marile scene ale lumii, bucurându-se de ovațiile a milioane de spectatori din SUA, Canada, Irlanda, Germania, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Mexic și, bineînțeles, România.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni