• PRO TV
  • Levin, în ”Viața bate vlogul”: ”Tată, mi-aș dori din tot sufletul să nu mai bei”

Levin, în ”Viața bate vlogul”: ”Tată, mi-aș dori din tot sufletul să nu mai bei”

Levin, în ”Viața bate vlogul”: ”Tată, mi-aș dori din tot sufletul să nu mai bei”

Într-un nou episod al serialului marca protvplus.ro. ”Viața bate vlogul”, Levin vorbește despre o problemă cu care se confruntă foarte mulți copii și adolescenți din România.

”Cum e să ai un tată alcoolic? E simplu de pus în cuvinte. Nu trăiești. Ci supraviețuiești și te obișnuiești. Sunt sigur că sunt foarte mulți copii în lumea asta care au părinți alcoolici”. 

Citește și: Viața bate vlogul, episod special de Anul Nou. ”În 2019, vreau să ajung în spațiu”

În ”Viața bate vlogul”, o combinație între un reality show, vlog și serial, Emil Rengle și prietenii săi, unii dintre cei mai populari vloggeri din România, vorbesc, dintr-un unghi personal, despre sexualitate, bullying, consum de substanțe interzise, violență, încercând să ofere o soluție, o cale de ieșire și celor care se regăsesc în situația lor.

În episodul 8 al serialului ”Viața bate vlogul”, Levin vorbește pentru prima dată despre drama care i-a marcat adolescența și despre sentimentele contradictorii pe care le-a avut, mult timp, față de tatăl său. ”Tata a fost eroul meu. Toată copilăria mea l-am venerat pentru că era un om foarte puternic, era foarte plăcut de lumea din exterior, în familie se purta altfel. Tata nu a fost alcoolic mereu și am încercat să înțeleg ce a făcut să se schimbe asta. De ce a fugit? De ce s-a înecat în alcool?”.

Levin speră ca, prin apariția sa la ”Viața bate vlogul”, să-l ajute cumva pe tatăl său ori măcar pe alții, care se regăsesc în situația lui, de a avea un părinte dependent de alcool. ”Până am plecat de acasă, la facultate, am trăit într-o rușine. Nu am știut dacă e vina mea, dacă e vina mamei sau din ce cauză s-a întâmplat asta. 

Am crescut și am înțeles ce s-a întâmplat. Eu nu-l învinovățesc.”

Urmăriți, în continuare, episodul 8 al serialului ”Viața bate vlogul”, în care Levin își dezvăluie drama trăită în adolescență.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni