• PRO TV
  • Ce mai face fosta soție a lui Mel Gibson, cu care actorul are șapte copii

Ce mai face fosta soție a lui Mel Gibson, cu care actorul are șapte copii

Ce mai face fosta soție a lui Mel Gibson, cu care actorul are șapte copii

Robyn Moore (68 de ani) i-a fost alături lui Mel Gibson vreme de 26 de ani, dar l-a părăsit când el a început să aibă probleme cu alcoolul. Acum, actorul distins cu două premii Oscar, are o iubită de 28 de ani.

Mel Gibson (63 de ani) a cunoscut-o pe Robyn Denise Moore la sfârșitul anilor '70. Atunci el era un actor necunoscut, iar ea asistentă medicală și păreau un cuplu perfect în căutarea ascensiunii profesionale. Pentru actorul de la Hollywood, faima a venit mai repede decât pentru soția lui, care i-a dăruit primul copil în 1980. Primul film din seria Mad Max i-a adus faima mondială, însă seria Armă mortală a fost încununarea talentului său actoricesc. 

Celebitatea i-a permis să o introducă pe soția sa în lumea divertismentului, iar Robyn a profitat de oportunitate pentru a-și construi o carieră în televiziune și în meseria de public speaker. După 26 de ani de mariaj, Robyn a luat tot ce era mai bun din relația sa cu Gibson, devenind cea mai solicitată femeie public speaker din Australia. 

Robyn Moore este ambsador al Australia Day Council și al Australian Childhood Foundation și o filantroapă extrem de apreciată în Australia. Vreme de 40 de ani, fosta soție a actorului și regizorului Mel Gibson a reușit să schimbe percepția oamenilor prin puterea cuvântului.

Nu a reușit să-l influențeze prea mult pe propriul soț, pe care l-a părăsit după ce acesta căzuse în patima alcoolului. În iulie 2006, Robyn i-a spus că îl părăsește, la o zi după ce acesta fusese arestat pentru că a condus băut în Malibu. Divorțul, care a început în aprilie 2009, s-a finalizat abia în 2011, deoarece ei aveau multe de împărțit. La mijloc erau nu mai puțin de șapte copii și o avere de circa 800 de milioane de dolari. Fiindcă nu semnaseră un contract prenupțial, Mel Gibson a fost nevoit să-i cedeze fostei soții jumătate din economiile sale.

Are doi copii cu alte două femei

Din 2014, Mel Gibson are o relație cu fosta campioană de echitație Rosalind Ross, o tânără de doar 28 de ani. În ianuarie 2017, tânăra a născut primul lor copil, un băiat pe nume Lars Gerard. Este al nouălea copil al actorului, care mai are o fetiță cu pianista rusă Oksana Grigorieva.

Sâmbăta aceasta, Mel Gibson și-a făcut apariția la un eveniment public, la brațul noii sale iubite. Actorul și Rosalind Ross au participat la o gală de caritate care a avut loc în Los Angeles. Mel Gibson parcă strălucește lângă iubita lui, care este mai tânără cu zece ani decât primul lui copil.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni