• PRO TV
  • Cui i-a mulțumit Christian Bale pentru Globul de Aur câștigat în acest an

Cui i-a mulțumit Christian Bale pentru Globul de Aur câștigat în acest an

Cui i-a mulțumit Christian Bale pentru Globul de Aur câștigat în acest an

Christian Bale (44 de ani) a plecat acasă cu râvnitul trofeu pentru cel mai bun actor într-un musical sau film de comedie.

După ce a primit Globul de Aur, Christian Bale a ținut un scurt discurs în care le-a mulțumit celor care l-au ajutat să intre în pielea personajului său, fostul președinte american Dick Cheney, în filmul Vice. Actorul a început cu soția sa, căreia îi datorează multe lecții de viață, și copiilor săi frumoși. Însă, după ce a enumerat câteva persoane din echipa de producție, Bale i-a mulțumit lui „Satan”, pentru că i-a dat inspirație să joace acest rol.

Când a pomenit numele Diavolului, invitații galei de premiere au fost cam nedumeriți, dar au luat totul în glumă. 

Remarca sa a primit aprecieri din partea Bisericii lui Satan, o comunitate creată pe rețelele sociale pentru a slăvi „măreția Diavolului”. Reprezentanții acestui grup au postat pe Twitter un mesaj de mulțumire pentru Christian Bale. Însă, actorul a fost taxat pentru declarația sa, considerată ofensatoare și de natură să încurajeze grupări extremiste de genul Bisericii lui Satan.

„Pentru noi, Satan este un simbol de mândrie, libertate și individualism și servește drept protecție metamorfică externă a celui mai mare potențial al nostru. Trăiască, Christian! Trăiască, Satan!”.

Christian Bale a mai câștigat un Glob de Aur în 2011 pentru apariția din filmul The Fighter. Pelicula i-a adus și un Oscar, în același an. În întreaga sa carieră, Bale a strâns nu mai puțin de 58 de premii și a fost nominalizat la alte 128.

Actorul galez, cu cetățenie americană, este căsătorit din anul 2000 cu fotomodelul Sandra Blazic. Cei doi au împreună două copii, o fată și un băiat. În timpul discursului său de la Globurile de Aur 2019, Bale a dezvăluit că îi alintă pe cei doi cu apelativele „Banana și Burrito”.

Citește și: Globurile de Aur 2019, lista completă a câștigătorilor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni