• PRO TV
  • Ricky Martin, cu fiica în vârstă de 12 zile la frizer. Cântărețul și-a aranjat părul pentru Globurile de Aur

Ricky Martin, cu fiica în vârstă de 12 zile la frizer. Cântărețul și-a aranjat părul pentru Globurile de Aur

Ricky Martin, cu fiica în vârstă de 12 zile la frizer. Cântărețul și-a aranjat părul pentru Globurile de Aur

Ricky Martin nu se poate despărți de fiica lui nici măcar când se află pe scaunul frizerului. Cântărețul a legănat-o pe micuța Lucia în timp ce stilistul, chemat acasă la artist, îi aranja părul.

Proaspăt tătic, Ricky Martin nu-și poate lăsa fiica singură nici un minut. Starul a legănat-o pe micuța Lucia în cărucior cât timp stilistul i-a aranjat părul. Ricky Martin a postat pe Instagram o fotografie în care le-a arătat fanilor săi cum s-a pregătit pentru gala Globurilor de Aur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Ricky, care a devenit tată pentru a treia oară chiar de ziua lui, este căsătorit cu artistul suedez de origine siriană Jwan Yosef. Cei doi au împreună trei copii, toți aduși pe lume de o mamă-surogat. Băieții gemeni Valentino și Matteo au deja zece ani.

Artistul, care este și actor, nu a vrut să lipsească de la cea de-a 76-a ediție a Globurilor de Aur, așa că l-a lăsat acasă pe soțul lui să aibă grijă de copii. „Am un soț minunat, care are grijă de copilul meu chiar acum. Totul este grozav”, a spus cântărețul în seara decernării Globurilor, conform Daily Mail.

Ricky Martin a avut și un motiv de bucurie, deoarece The Assassination of Gianni Versace, în care a obținut un rol principal, a câștigat Globul de Aur pentru cea mai bună miniserie de televiziune.

Citește și: De ce vor actorii să câștige măcar un Glob de Aur. Iată câți bani le intră în conturi

Totodată, colegul său de filmări Darren Criss a fost distins cu Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o miniserie TV. 

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni