• PRO TV
  • Alertă de spoiler. Samuel L. Jackson a dezvăluit un detaliu important despre ”Avengers: Endgame”

Alertă de spoiler. Samuel L. Jackson a dezvăluit un detaliu important despre ”Avengers: Endgame”

Alertă de spoiler. Samuel L. Jackson a dezvăluit un detaliu important despre ”Avengers: Endgame”

Samuel L. Jackson are rolul lui Nick Fury în nouă filme din universul cinematografic Marvel.

Așadar, actorul, la fel ca și toți ceilalți colegi ai săi, ar trebui să protejeze povestea și posibilele secrete pe care fanii urmează să le descifreze în viitorul film.

Citește și: Cine este prima femeie care a regizat un film Marvel. Ea semnează pelicula ”Captain Marvel”

Însă, într-un interviu recent, Jackson a făcut o dezvăluire importantă cu privire la Captain Marvel (Brie Larson), care va apărea și ea în ”Avengers: Endgame”.

Ea este, se poate spune, cel mai puternic personaj - dacă ne referim la ceea ce poate face cu abilitățile sale - din universul Marvel. Adica, Răzbunătorii nu prea au multe șanse acum - am văzut deja în Infinity War - așa că ne dăm seama că avem nevoie de ceva la fel de puternic ca și Thanos”. 

În acest moment al interviului, Samuel L. Jackson scapă un detaliu care ar fi trebuit să rămână o surpriză pentru fani. ”La un moment dat, vom afla cât de puternică este ea și toate lucrurile de care este capabilă. Ea se numără printre puținii oamenii din universul Marvel care pot să călătorească în timp deci...”.

Dezvăluirea lui Samuel L. Jackson (70 de ani) - și anume faptul că personajul Captain Marvel poate călători în timp - nu se regăsește în benzile desenate.

Se pare astfel că supereroina Captain Marvel poate să se întoarcă în timp și să repare ceea ce a distrus Thanos (interpretat de Josh Brolin). 

”Avengers Infinity War” s-a terminat cu Thanos decimând, cu un pocnet din degete, jumătate din omenire, inclusiv câțiva supereroi. 

Pelicula ”Captain Marvel” va avea premiera în luna martie, în timp ce ”Avengers: Endgame” se va lansa pe marile ecrane în luna aprilie a acestui an. 

Foto: Facebook, Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni