• PRO TV
  • R. Kelly, acuzat că a sechestrat două femei în clădirea Trump Tower

R. Kelly, acuzat că a sechestrat două femei în clădirea Trump Tower

R. Kelly, acuzat că a sechestrat două femei în clădirea Trump Tower

R. Kelly a primit ieri vizita poliției în clădirea Trump Tower din Chicago (deținută de președintele american Donald Trump, n.r.), acolo unde se ascunde de câteva zile pentru a evita atenția nedorită pe care o primește în urma difuzării documentarului „Surviving R. Kelly” („Supraviețuindu-i lui R. Kelly).

În urma difuzării acestui documentar, procurorii din Cook County (Illionois, n.r.) le-au încurajat pe femeile care au fost agresate de-a lungul anilor de cântăreț să iasă public și să povestească aceste experiențe.

În urma anunțului procuorilor și difuzării acestui documentar, Kelly a decis să se ascundă de atenția mediatică în clădirea deținută de actualul președinte american Donald Trump. 

Potrivit Herald Tribune, polițiștii l-au vizitat pe Kelly în clădirea Trump pentru că au primit mai multe ponturi anonime potrivit cărora rapperul ar fi sechestrat două femei în apartamentul său.

Herald Tribune scrie că femeile au fost, într-adevăr, găsite în apartamentul lui Kelly, însă acestea le-au spus polițiștilor că nu sunt sechestrate, prin urmare poliția nu a putut face niciun arest.In foto: clădirea Trump Tower din Chicago, deținută de președintele Donald Trump


Într-un nou interviu publicat inițial de Associated Press și apoi preluat inclusiv de New York Times, avocatul lui Kelly, Steve Greenberg, a negat acuzațiile care i se aduc clientului său în documentarul „Surviving R. Kelly".

Greenberg a spus că femeile care apar în documentar au venit la R. Kelly pentru a „le ajuta în carieră", iar în momentul în care au văzut „că nu sunt suficient de bune" pentru a rămâne în lumina reflectoarelor „au început să-l acuze pe cel care le-a ajutat".

Avocatul lui Kelly a mai spus că totul a fost „un schimb reciproc avantajos" și că nu a fost nicio secundă vorba de viol.

Săptămâna trecută Kelly a fost din nou în atenția presei după ce Lady Gaga, în vârstă de 32 de ani, care a colaborat în 2013 cu el pe piesa „Do What You Want (With My Body)”, a dezvăluit motivul pentru care a colaborat cu artistul, în contextul uriașului scandal în care e implicat acesta. 

Gaga a spus într-un interviu că a decis să șteargă de pe iTunes piesa pentru care a colaborat cu R. Kelly și a detaliat motivul pentru care a ales să lucreze cu el, deși știa că e acuzat că de-a lungul anilor ar fi abuzat sexual mai multe femei, marea majoritate minore.Cântăreața, care la rândul ei a fost victima unui viol pe când avea 19 ani, a spus că piesa cu R. Kelly a apărut într-o vreme „foarte întunecată” din viața ei.

„Tocmai pentru că și eu am fost victima unui abuz de nedescris, intenția mea nu a fost nicidecum de a ignora acuzațiile care i se aduc sau să promovez un violator. [...] În acea perioadă eram încă foarte furioasă pentru ceea ce mi s-a întâmplat, deci colaborarea cu el a venit într-o perioadă foarte grea a vieții mele, în care încercam să mă auto-distrug, de fapt. [...] Faptul că am decis să colaborez cu el și să numesc colaborarea cu el Do What You Want (With My Body) arată cât de întunecată era judecata mea la acea vreme.”, a spus Gaga.În videoclipul piesei (care a fost șters de peste tot) R. Kelly joacă rolul unui doctor care visează la femeia întinsă pe masa de operație din fața lui, interpetată de Gaga. În tot acest timp, el cântă: „Do what I want, want I want with your body" ("Fac ce vreau, ce vreau cu corpul tău", n.r.). 

Potrivit NYT, clipul era „o adevărată reclamă la viol". Regizorul videoclipului respectiv a fost nimeni altul decât Terry Richardson, un foarte cunoscut fotograf de modă acuzat, la rândul lui, că ar fi violat foarte multe fotomodele cu care a lucrat de-a lungul timpului. Richardson a căzut în dizgrație în urmă cu câțiva ani - după ce a fost acuzat public de viol de aproape toate fotomodelele cu care a lucrat de-a lungul timpului. De el s-a delimitat public inclusiv revista Vogue, care nu mai dorește să lucreze cu el.

Și fiica lui R. Kelly a ieșit zilele trecute în presă și a spus că tatăl ei e „un monstru". Fiica rapperului a scris într-o postare pe Instagram că „știe foarte bine ce fel de om" e tatăl ei, de vreme ce a crescut în aceeași casă cu el.

De asemenea, ea și-a declarat susținerea necondiționată pentru femeile care îl acuză pe tatăl ei.

Într-o întorsătură ironică a lucurilor, aproape toți cei care au condamnat public comportamentul lui R. Kelly sunt bărbați. Printre celebritățile care l-au condamnat public pe cântăreț se află și Meek Mill, Chance The Rapper, Ne-Yo și John Legend. 

„Pentru toți cei care spun că mă admiră pentru că am ieșit public cu asta... Oameni buni, a fost o decizie ușoară și nu sunt nici pe departe un erou. Eu le cred pe femeile care l-au acuzat și nu vreau ca industria noastră să protejeze un violator.”, a spus Legend.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni