• PRO TV
  • Justin Bieber și Hailey Baldwin plănuiesc o nuntă grandioasă. Ce pun la cale cei doi

Justin Bieber și Hailey Baldwin plănuiesc o nuntă grandioasă. Ce pun la cale cei doi

Justin Bieber și Hailey Baldwin plănuiesc o nuntă grandioasă. Ce pun la cale cei doi

Justin și Hailey au ales data nunții. Cei doi se vor căsători și oficial, în cadrul unei ceremonii grandioase.

Potrivit spuselor apropiaților cuplului, cei doi plănuiesc o nuntă grandioasă, la care vor să își invite familia și prietenii.

Justin și Hailey s-au căsătorit civil în septembrie, anul trecut, într-o ceremonie secretă, iar Page Six scrie că ambii și-ar fi anunțat deja prietenii să nu își facă planuri pentru 28 februarie.

Context:

Revista People a publicat anul trecut, cu titlu de exclusivitate, informația că artistul american și iubita sa, modelul Hailey Baldwin, s-au căsătorit în New York în 13 septembrie. 

Revista americană a citat inclusiv mărturii ale apropiaților celor doi, dar inițial Hailey a negat informația pe Twitter. 

,,Înțeleg nevoia tabloidelor de a specula, dar încă nu m-am căsătorit”, a scris Baldwin cu acea ocazie.

Cu toate astea, modelul și-a șters tweet-ul imediat după publicare. 

TM a mai scris că Biebs ar fi decis să nu mai semneze un contract prenupțial, întrucât avocații celor doi ar fi spus că nu pot întocmi un astfel de contract în doar câteva ore, așa cum ar fi dorit cuplul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

absolute best friend.

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Site-ul celebritynetworth.com scrie că Biebs are o avere de 369 de milioane de dolari, în timp ce soția sa are o avere de doar 2.79 milioane de dolari. 

Daily Mail a relatat la finalul anului trecut pe larg cum cântărețul canadian a cerut-o pe Hailey într-un restaurant din Bahamas. 

Două persoane care au fost de față au povestit la acea vreme, tot pentru Daily Mail, cum s-a desfășurat momentul: „Toată lumea dansa salsa, iar bodyguarzii lui Justin le-au spus tuturor să lase telefoanele deoparte pentru că va avea loc ceva special. Apoi, Justin a cerut-o în căsătorie de față cu toată lumea.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni