• PRO TV
  • Simon Cowell mărturisește de unde ”a furat ideea” pentru Britain's Got Talent

Simon Cowell mărturisește de unde ”a furat ideea” pentru Britain's Got Talent

Simon Cowell mărturisește de unde ”a furat ideea” pentru Britain's Got Talent

Simon Cowell a dezvăluit recent că a furat ideea pentru Got Talent, precizând că show-ul va mai rula cel puțin 20 de ani de acum înainte.

Vorbind pentru The Paul McKenna Positivity Podcast mogulul de 59 de ani a mărturisit că a început să se gândească la ideea pentru Britain's Got Talent când viziona un alt show muzical și i-a trecut prin cap că, mai degrabă, ar prefera să audă un cățel cântând. 

Citește și: Un magician și un iluzionist i-au pus la grea încercare pe jurații America’s Got Talent. Care e mai bun?

Simona Cowell a explicat: ”O fost o idee care mi-a venit în bucătărie într-o zi, când mă uitam la o emisiune muzicală și o tipă tocmai măcelărea piesa Get Here by Olita Adams. M-am gândit că mai degrabă mi-ar plăcea să urmăresc o emisiune în care un cățel cântă. Și așa a apărut Got Talent. Apoi, de-a lungul unui an, am dezvoltat ideea și apoi am vândut proiectul. Aceasta emisiune va mai rezista încă 20 de ani”.

Simon Cowell mărturisește că nu-i place când rivalii săi din showbusiness au succes cu formatele lor TV și că îi place să se inspire din aceste emisiuni pentru propriile sale show-uri.

Vedem o emisiune concurentă și ne gândim: luăm un pic de aici și punem în emisiunile noastre”, a spus el. ”Sunt încă incredibil de competitiv. Când văd o emisiune concurentă că merge bine mă simt, fizic, rău. Nu-mi place când prietenilor mei le merge bine. Chiar nu-mi place. Invidia, într-un sens bun, este benefică. Dacă nu ești invidios pe concurență, nu ai șanse să câștigi”. 

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni