• PRO TV
  • Mihai Bobonete a suferit un pneumotorax masiv și a fost operat: ”Am crezut că sunt mort”

Mihai Bobonete a suferit un pneumotorax masiv și a fost operat: ”Am crezut că sunt mort”

Mihai Bobonete a suferit un pneumotorax masiv și a fost operat: ”Am crezut că sunt mort”

Interpretul lui Bobiță din serialul ”Las Fierbinți” a suferit recent o intervenție chirurgicală.

Actorul a fost operat de urgență, fiind nevoit să-și amâne unele angajamente pentru perioada imediat următoare. Pe pagina sa de Facebook, Mihai Bobonete a a dat unele explicații fanilor săi.

Azi e duminică, e o zi minunată, credeți-mă pe cuvânt, știu exact ce spun. Este ziua în care m-am trezit la 5 dimineața și nu mai simțeam nimic, am crezut că sunt mort, atat de bine mă simțeam. Nu mai simt tubul în mine, am un tub băgat printre coaste în pleură și, ieri la 24 de ore de la intervenție, corpul meu a avut mare răfuiala cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine, dar azi, azi e bine, parcă sa zic eu că pare a fi o zi fără morfină.

Am păpat o bănanica, un iaurțel, fac pipilică, m-am spălat nițel, sunt dat cu spray, gata de somn iar.

Scuze dacă v-am deranjat, ce aș vrea să rețineți este că viața e minunată și că durerea este suportabilă în orice formă a ei dar te face cu memeaca.

Am suferit un Pneumotorax masiv și din aceasta cauză sunt internat până joi, nu pot zbura la Paris si Bruxelles unde urma să am spectacole în weekendul viitor”, a scris Mihai Bobonete pe contul său de Facebook. 

Pneumotoraxul este rezultatul acumulării de aer în spațiul dintre plămâni și peretele toracic, în așa numitul spațiu pleural și poate avea mai multe cauze medicale.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni