• PRO TV
  • Mărturia scandaloasă a bărbatului care spune că a fost abuzat de Michael Jackson în copilărie: Avea un cod secret

Mărturia scandaloasă a bărbatului care spune că a fost abuzat de Michael Jackson în copilărie: Avea un cod secret

Mărturia scandaloasă a bărbatului care spune că a fost abuzat de Michael Jackson în copilărie: Avea un cod secret

James Safechuck e unul dintre cei mai huliți oameni din America în acest moment, iar cei mai aprigi contestatari ai săi sunt fanii Regelui muzicii pop.

Michael Jackson nu are odihnă nici la mai bine de nouă ani de la tragica sa moarte. O parte întunecată și controversată a trecutului său este scoasă la lumină în acest an, cu ajutorul a doi tineri care pretind că au fost abuzați sexual, ani la rând, de Regele muzicii pop. 

James Safechuck, azi în vârstă de 40 de ani, este unul dintre cei doi băieți care l-au acuzat pe Michael Jackson că a profitat de inocența lor pentru a-și satisface poftele carnale. La sfârșitul anilor ’80 și la începutul anilor ’90, James Safechuck a locuit în casa lui Michael Jackson, celebra vilă Neverland din Santa Barbara. Bărbatul, în prezent căsătorit și tatăl a doi copii, face acuzații grave la adresa megastarului într-un film documentar care va fi lansat săptămâna viitoare în cadrul Festivalului Sundance.

În Leaving Neverland, James Safechuck povestește că Michael Jackson a inventat un limbaj codificat pentru el și Wade, ca să înțeleagă când artistul vrea să întrețină relații sexuale cu ei. Conform lui Safechuck, megastarul se scărpina în palmă cu un deget atunci când avea pofte nefirești.

James Safechuck (în galben) în 1988, alături de Michael Jackson la operă

Într-un interviu acordat ziarului The Sun, avocatul celor doi bărbați care încă îl acuză pe Michael de pedofilie susține că a fost nevoie de un mare act de curaj pentru ca aceste fapte să fie dezvăluite public.

„Întreaga poveste a abuzurilor lui Michael Jackson nu a fost spusă niciodată. A fost ținută ascunsă de o armată de oameni. Acesta este felul în care James și Wade continuă să scoată la lumină cum au fost abuzați de un om atât de puternic”, a spus avocatul Vince Finaldi.

James Safechuck l-a cunoscut pe Michael Jackson la sfârșitul anilor ’80, când au apărut împreună într-o reclamă la o băutură răcoritoare foarte populară. Pe atunci, James avea 9 ani și starul i-a convins pe părinții lui să-l lase să-i viziteze impunătoarea casă din Santa Barbara. Michael Jackson i-ar fi dat atunci băiatului jacheta pe care a purtat-o în videoclipul piesei Thriller și 700 de dolari. 

Familia sa a fost cazată la Trump Tower din New York și a fost recompensată cu bilete la operă. Impresionați de interesul megastarului pentru fiul lor, cei doi soți nu au bănuit motivele reale ale acestei propuneri.

Michael Jackson îl ținea mereu de mână pe tânărul James

Conform mărturiei din 2013, James l-a acuzat pe Jackson de pedofilie, declarând că a fost abuzat sexual aproape în fiecare zi. „De fiecare dată când ajungeam în compania lui se întâmpla. Nu a trecut nicio noapte fără să profite de mine. Începea prin mă a atinge, apoi mă săruta pe gură, apoi trecea la sex oral”, se arată în documentele oficiale depuse la dosar, citate de publicația britanică.

Alături de James, în reședința megastarului din Santa Barbara s-a aflat și Wade Robson. Azi în vârstă de 36 de ani, bărbatul a dus un război în instanță cu familia megastarului pentru acuzația de pedofilie, soldat cu un mare eșec. El speră ca documentarul Leaving Neverland să-i facă pe americani, dar nu numai, conștienți că cei doi băieți au suferit o adevărată dramă acum 30 de ani în casa Regelui muzicii pop.

Urmașii lui Michael Jackson consideră documentarul o rușine și un demers mârșav de a păta și mai mult numele celui mai popular muzician din lume.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni