• PRO TV
  • Ce a făcut Regina la câteva zile după accidentul de mașină al soțului său, Prințul Philip

Ce a făcut Regina la câteva zile după accidentul de mașină al soțului său, Prințul Philip

Ce a făcut Regina la câteva zile după accidentul de mașină al soțului său, Prințul Philip

Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă într-o ipostază rară.

La câteva zile după ce soțul său, Prințul Philip, s-a răsturnat cu mașina, Regina Elisabeta a II-a a fost zărită la volanul mașinii, neînsoțită, plimbându-se pe un drum de țară, aproape de proprietatea sa din Norfolk.

Citește și: Prințul Philip, implicat într-un accident de mașină. La 97 de ani, acesta încă șofează

Aceasta purta un trenci și o basma înflorată pe cap și paparazzii au surprins faptul că purta centura de siguranță, la câteva zile după ce soțul ei, Prințul Philip, a fost criticat pentru că nu avea centura de siguranță la momentul accidentului.

Un purtător de cuvânt a declarat că forțele de ordine au remarcat fotografiile făcute sâmbăta trecută și că ”mai multe sfaturi potrivite au fost oferite șoferului”. De asemenea, Prințul Philip a dat un test de acuitate vizuală la poliție, pe care l-a trecut cu brio.

Cât despre decizia membrilor familiei regală de a nu purta centură de siguranță, mulți cred că Regina și apropiații ei sunt deasupra legii, dar nu este cazul. Pur și simplu, există excepții și momente în care nu trebuie să poarte, inclusiv atunci când sunt într-o mașină clasică, care nu a fost dotată cu genul acesta de accesoriu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alesecretgarden (@alesecretgarden) on

Ce spune Regina despre stilul de a conduce al soțului ei, Prințul Philip?

Într-o scrisoare pe care Elisabeta a II-a a trimis-o scriitoarei Betty Shew și vândută la licitație în 2016, aceasta consemna: ”Philip adoră să șofeze și îi place viteza! Are propriul său M.G. de care este foarte mândru și m-a plimbat și pe mine până la Londra, ceea ce a fost extrem de distractiv”.

La 97 de ani, Prințul Philip s-a răsturnat cu autovehicului său, Land Rover, în urma coliziunii cu o Kia, în care se aflau două femei și un bebeluș de nouă luni.

Foto: Getty, Instagram
 

Vezi și: DJ Project, prima apariție după accident


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni