• PRO TV
  • Arando Marquez, un DJ care știe să aprecieze vocile alese

Arando Marquez, un DJ care știe să aprecieze vocile alese

Arando Marquez, un DJ care știe să aprecieze vocile alese

Arando Marquez (Mihai Vlaicu) pune muzică de când se știe, dar a ajuns cunoscut în 2008. Dragostea pentru muzică l-a adus la Cântă acum cu mine, unde abia așteaptă să apese butonul la auzul celor mai bune voci.

Arando Marquez știe ce-i trebuie unui om de muzică pentru a-i mișca pe cei din jur. Concurenților de la Cântă acum cu mine nu le va fi ușor cu el între cei 100, fiindcă DJ-ul va căuta emoția din fiecare interpretare.  

„Voi puncta vocea în primul rând, voi apăsa butonul la o interpretare bună, inedită, nouă, chiar dacă poate interpretarea nu e corectă, perfectă. Important e să nu lipsească emoția”, spune Arando Marquez, care a mixat în deschiderea concertelor unor mari artiști, precum ATB și Josh Gallahan.

Unul dintre marile sale hituri este „Pina Colada”, în colaborare cu Oana Radu. Recent, el și logodnica lui, pe care o cheamă tot Oana, au sărbătorit 15 ai de când sunt împreună și una dintre piesele lor dragi este „Îți promit”, de la Direcția 5.

Ce te entuziasmează cel mai tare la participarea în acest show? 

„Faptul că am posibilitatea să aleg și să dau șansa unui talent nedescoperit să devină o stea.” 

Ce alte pasiuni ai în afară de cântat? 

„Sunt un om curios din fire, îmi place să aflu lucruri noi, să văd locuri noi și să fac schimb de experiențe și idei cu oameni diferiți.” 

Spune-ne un moment amuzant legat de experiența muzicală!  

„Unul dintre momentele amuzante a fost atunci când eram DJ într-un club și toată noaptea lângă pupitrul meu îmi făcea ochi dulci un băiat din comunitatea LGBT, deși logodnica mea era lângă mine. M-am simțit validat de toată lumea”, spune amuzat Arando Marquez. 

Rămâi conectat la ceea ce te interesează, urmărind pagina de Facebook și pagina de Instagram Cântă acum cu mine!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni