• PRO TV
  • Florin Piersic, sărbătorit de 1.000 de oameni la Cluj: „Mă simt ca la 22 de ani”

Florin Piersic, sărbătorit de 1.000 de oameni la Cluj: „Mă simt ca la 22 de ani”

Florin Piersic, sărbătorit de 1.000 de oameni la Cluj: „Mă simt ca la 22 de ani”

Marele actor Florin Piersic a avut parte de un eveniment de gală de ziua lui. „Mărgelatu” a împlinit duminică 83 de ani.

Florin Piersic a fost măgulit de câtă lume a venit să-i ureze La mulți ani de ziua lui. Actorul a fost oaspete la propria petrecere organizată de Primăria Cluj-Napoca, la cinematograful care îi poartă numele. Circa 1.000 de persoane au participat la eveniment, grație invitației lansate de edilii din localitate.

Mă simt ca la 22 de ani. Extraordinar. Îmi pare rău de un singur lucru. Că n-am 38 și am 83. Nu sunt emoționat, mă gândesc doar cum să urc scările”, a spus Florin Piersic la evenimentul de sâmbătă seară, organizat cu o zi înaintea zilei sale. 

Artiști îndrăgiți ai scenei românești au pregătit un spectacol în cinstea celui care este atât de iubit în România și în afara granițelor ei. Actrița Medeea Marinescu, alături de care joacă în piesa Străini în noapte, interpretul popular Ioan Bocșa, artistul popular Ovidiu Purdea-Someș, Irina Margareta Nistor, în calitate de anfitrion, au fost doar câțiva care i-au urat La mulț ani pe scenă „ciocoflenderului” Florin Piersic.

Când a preluat microfonul, Florin Piersic și-a răsplătit invitații cu nelipsitele sale vorbe de duh și povești savuroase.

„Din întâmplare, țărane, am luat o unguroaică, că n-am știut că vorbea româna așa de bine. Că de vedeam că stâlcește româna, îi ziceam du-te cu Cioloș, că e de acolo de la Cioloș, din Sălaj. Dar el e căsătorit cu o franțuzoaică, bună de nu e adevărat. Și nevasta lui Iohannis, Carmen. Ai văzut-o în minijup? Abia aștept să o văd, mă doare capul numai când mă uit”, a spus Piersic, conform stirileprotv.ro.

Evenimentul organizat de Primăria Cluj-Napoca a fost cu acces liber pentru public. În ciuda interesului mare, în sala cinematografului „Florin Piersic” nu au încăput decât 1.000 de persoane. Petrecerea aniversară în cinstea lui Florin Piersic a fost finanțată din bugetul local al primăriei.Consilierii locali au aprobat alocarea a 130.000 de lei pentru evenimentul de sâmbătă seară, iar decizia edililor a fost intens comentată în spațiul public. Unii au susținut că primăria cheltuiește prea mulți bani pentru ziua lui Florin Piersic, alții au comentat că niciun efort nu e prea costisitor când vine vorba de marele actor.

Până și Florin Piersic a avut o reacție pe Facebook pe marginea acestui subiect, însă ea a venit ca urmare a faptului că a fost ultimul care a fost informat că i se pregătește un eveniment aniversar.

Florin Piersic, trubadurul veșnic îndrăgostit


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni