• PRO TV
  • Mihaela Rădulescu, mesaje de apreciere din partea fanilor pe rețelele de socializare

Mihaela Rădulescu, mesaje de apreciere din partea fanilor pe rețelele de socializare

Mihaela Rădulescu, mesaje de apreciere din partea fanilor pe rețelele de socializare

Odată cu începerea noului proiect Ferma, care va debuta pe 29 ianuarie, de la 21:30 pe PRO TV, Mihaela Rădulescu a primit numeroase comentarii de apreciere din partea fanilor, pe rețelele de socializare.

Gazdă a emisiunii, alături de Cristian Bazgan, Mihaela Rădulescu și-a publicat pe contul sau de instagram o fotografie alături de co-prezentatorul sau, Cristian Bozgan, prin care își îndeamnă fanii să nu rateze nici o ediție din emisiunea Ferma. 

Deși a avut câteva pauze bine meritate din show-bizz-ul românesc, prezentatoarea tv și-a păstrat o puternică legătură cu fanii săi în mediul virtual, de-a lungul timpului. 

Astfel, Mihaela Rădulescu are o întreagă comunitate de fani pe Instagram, cea mai populară platforma la momentul actual, având peste 400 de mii de urmăritori. 



În fotografia de mai sus, vedeta a strâns aproximativ 5000 de aprecieri și un val de comentarii prin care fanii exprimă că așteaptă cu sufletul la gură lansarea noului proiect, Ferma.




Pe Mihaela Rădulescu o puteți urmări începând de mâine seară, 29 ianuarie, începând cu ora 21:30 în Ferma - un nou început. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni