• PRO TV
  • În februarie, în fiecare vineri, la PRO CINEMA, ai parte de aventură şi culoare în cele mai tari filme de animaţie

În februarie, în fiecare vineri, la PRO CINEMA, ai parte de aventură şi culoare în cele mai tari filme de animaţie

În februarie, în fiecare vineri, la PRO CINEMA, ai parte de aventură şi culoare în cele mai tari filme de animaţie

În februarie, la PRO CINEMA, în fiecare vineri, la ora 16:30, ai parte de filme de animaţie de excepţie.

Magie, aventură, imaginaţie, inspiraţie - de toate acestea şi de multe alte atribute care îţi colorează viaţa ai parte dacă te uiţi la PRO CINEMA, în fiecare vineri, la ora 16:30. Am pregătit pentru tine un pachet de filme care te ajută să crezi în visurile tale, sa îţi descoperi pasiuni, să afli informaţii interesante şi să visezi. Până la urmă, astfel de filme bune îţi desenează viaţa mai frumos! 

TURBO-1 FEBRUARIE-PRO CINEMA-16:30

E o poveste plină de entuziasm despre un banal melc de grădină care are țelul de-a dreptul uimitor de a deveni campion de curse de talie mondială. Mersul în ritm de melc nu prezintă niciun interes pentru această făptură care vrea să îşi depăşească limitele. Filmul e distractiv, plin de energie pozitivă şi te inspiră şi pe tine să îţi urmezi visurile. 

  

PE URMELE DINOZAURILOR/ WALKING WITH DINOSAURUS-8 FEBRUARIE-PRO CINEMA-16:30

Filmul îi are în prim-plan pe Pachyrhinosaurusi – rude străvechi ale rinocerilor de astăzi şi prezintă povestea de supraviețuire în vastul lanț trofic, alături de erbivorii Edmontosaurus și carnivorii Gorgosaurus, un tyrannosaurus înrudit cu Tyrannosaurus rex.

Această producție ambițioasă se desfășoară ca un documentar, însă totul e prezentat în manieră creativă. Este un film produs de BBC Earth și se bazează pe mini-seria BBC din 1999 cu același nume.

CEI 6 SUPEREROI/ BIG HERO 6-15 FEBRUARIE--PRO CINEMA-16:30

“Cei 6 super eroi” a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film de animație şi spune povestea geniului în robotică Hiro Hamada. Acesta formează o echipă de supereroi pentru a învinge un ticălos mascat şi a împiedica distrugerea dinamicului oraș high-tech San Fransokyo. 

REGATUL SECRET/EPIC-22 FEBRUARIE--PRO CINEMA-16:30

"Regatul secret” este o comedie 3D care ne prezintă o lume fantastică  şi plină de creativitate. E o producţie realizată de creatorii filmelor “Epoca de gheață” și “Rio” şi spune povestea luptei continue dintre forțele binelui, care mențin lumea naturală vie, și forțele răului, care doresc să o distrugă. După ce o adolescentă se trezește transportată în mod magic în acest univers secret, ea se înconjoară de o echipă de războinici și de un grup de personaje comice, pentru a-și salva lumea lor... și a noastră.

Vizionare plăcută!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni