• PRO TV
  • Cătălin Moroșanu, show ca în ring la FERMA: „Am tras tare, am zis ori la bal ori la spital”

Cătălin Moroșanu, show ca în ring la FERMA: „Am tras tare, am zis ori la bal ori la spital”

Cătălin Moroșanu, show ca în ring la FERMA: „Am tras tare, am zis ori la bal ori la spital”

Băieții au întins coarda încă de la prima confruntare din FERMA, iar unii dintre ei au fost nevoiți să plece capul în fața învingătorilor. Cătălin Moroșanu a făcut spectacol în prima ediție FERMA, într-o descătușare similară celor din ring.

Cătălin Moroșanu se manifestă ca în ring după fiecare victorie. Luptătotul K1 a oferit faza serii după ce a reușit, împreună băieții lui din echipa Frumoșilor, să câștige prima probă de la FERMA.

Aseară, băieții au fost provocați la un test de bărbăție. Deși sunt pe pământ, la fermă, Frumoșii, Dansatorii și Milionarii s-au întrecut în cel mai cunoscut joc marinăresc, „trasul parâmei” sau trasul sforii, în limbaj comun.

Dansatorii au încercat să-i intimideze pe Frumoșii din echipa lui Cătălin Moroșanu, dându-și jos tricourile. Atât i-a trebuit lui Moroșanu, care a luat foc.

M-au enervat, m-au enervat că m-au sfidat și-am zis: Măi, fraților, ce facem aici? Ori sunt campion, ori nu mai sunt?”, a încercat Moro să se încurajeze pentru prima probă din fermă.

După ce a pierdut prima rundă, luptătorul și camarazii de front, Silviu Țolu și Jorge, i-au dovedit pe Dansatori după ce au schimbat strategia.

„Bine, mă! Bravoo! Dezbracă-te, bă... (...) M-am enervat. Am zis ori la bal ori la spital. Am tras tare, cu toată puterea mea. Am zis că din ambiție și din orgoliu, ce facem aici? Ori suntem golani ori nu mai suntem!”, a răbufnit Moroșanu.

Astfel că echipa Dansatorilor a ajuns la duel cu echipa Milionarilor, pe care a reușit să o învingă.

Vezi cum a decurs lupta băieților!



Diseară, de la 21:30, ai o nouă ediție FERMA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni