• PRO TV
  • Ce urmează în FERMA. Brigitte Năstase, dezvăluiri incendiare despre o concurentă: Soțul meu m-a înșelat cu ea

Ce urmează în FERMA. Brigitte Năstase, dezvăluiri incendiare despre o concurentă: Soțul meu m-a înșelat cu ea

Ce urmează în FERMA. Brigitte Năstase, dezvăluiri incendiare despre o concurentă: Soțul meu m-a înșelat cu ea

Ediția de diseară a emisiunii FERMA, de la PRO TV, conține momente intense, în care concurenții vor dezvălui secrete tulburătoare și își vor face acuzații dure.

Vedeta ediției din această seară a emisiunii FERMA este Brigitte Năstase. Aceasta le dezvăluie colegelor sale de emisiune că printre concurenți se află și femeia cu care, în trecut, fostul ei soț a înșelat-o. Animozitatea dintre cele două personaje este mai mult decât evidentă.

Citește și: Cine este povestitorul de la FERMA. Vedeta-surpriză care este vocea emisiunii

Tot Brigitte este și protagonista unui moment extrem de amuzant. Luând în serios sarcina de a construi o iesle, aceasta se lansează în niște calcule matematice complexe, care îi va năuci de-a dreptul pe ceilalți concurenți. ”Am intrat în casă și calculează cu radicali, e nenorocirea dracului”, se plânge un coleg de emisiune. 

Brigitte va dezvălui, cu dezinvoltură, și circumstanțele deosebite în care l-a cunoscut pe Ilie Năstase, cel care i-a fost soț până de curând, spre uimirea celorlalți concurenți. 

Pe de altă parte, conflictul din Kamara și Andrei Pastramă escaladează, cei doi acuzându-se reciproc și declarând că nu pot lucra împreună.

Lucrurile stau mult mai bine între Jorge și Ioana Filimon, aceștia având parte de niște momente pline de răsfăț în camera de baie. ”Nu credeam în viața mea că o să fac așa ceva”.

Duelul va da naștere unor discuții aprinse, concurenții susținând pe una pe cele două vedete aflate în pericol de eliminare. Singurul care este neutru este Emil Rengle.

Tot Emil Rengle va avea parte de o baie relaxantă în compania unuia dintre colegii săi de emisiune, cu care acesta se înțelege foarte bine. 

Aflați știri despre concurenții de la FERMA de pe site-ul ferma.protv.ro, pagina de Facebook și de Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni