• PRO TV
  • Exclusiv. Ce spune sora Claudiei Pavel despre acuzațiile lui Brigitte Năstase. Cum o apără pe artistă  

Exclusiv. Ce spune sora Claudiei Pavel despre acuzațiile lui Brigitte Năstase. Cum o apără pe artistă  

Exclusiv. Ce spune sora Claudiei Pavel despre acuzațiile lui Brigitte Năstase. Cum o apără pe artistă  

Paula Pavel, sora Claudiei Pavel alias Claudia Cream, este “vocea” artistei atâta timp cât aceasta din urmă apare la “FERMA”, reality show-ul de la PRO TV.

Citește și: Cristi Bozgan i-a refuzat pe Van Damme și Steven Seagal ca să vină la FERMA

Paula, care are o relație extrem de specială și apropiată cu sora ei, o apără pe Claudia de bârfele care s-au iscat în urma participării sale în această emisiune. Acuzată de Brigitte Năstase că ar fi avut o relație cu fostul soț al acesteia, Claudia nu își poate spune încă punctul de vedere. A făcut-o însă Paula, care este foarte supărată. Iată cum a lămurit problema pentru PROTV.ro și cât de tare îi lipsește Claudia băiețelului său, Noah.

Paula, cum e fără Claudia acasă? De cât timp stați fără ea și cum reacționează Noah? 

Ne este greu fără ea, suntem obișnuiți să fim împreună tot timpul. Lui Noah îi e dor de mami, e normal, dar e obișnuit să o știe pe drumuri la concerte, îi are pe bunicu’, bunica, pe mine, căței, pisici, multe activități, încerc să îl țin cât mai ocupat. Claudia este o mamă extrem de responsabilă, așa cum este și normal, i-a explicat lui Noah unde merge, i-a cerut părerea, i-a cerut voie, Noah a fost de acord și desigur că amândurora le este foarte greu să stea departe unul de celălalt dar înțelege că asta este meseria mamei lui… Pe de altă parte, aceasta este o excepție pentru că în mod normal Claudia are șansa de a petrece mult mai mult timp cu copilul ei decât un alt părinte care muncește zilnic la program. Are luxul de a-și face programul cum dorește ea, în funcție de programul lui Noah, pentru că el este prioritatea ei, singurul important de altfel.

Crezi că e bine că s-a dus la FERMA?  

Eu cred că este foarte bine! Fiecare experiență pe care o avem ne îmbogățește, Claudia este o fată foarte ambițioasă, îi plac provocările noi iar din punct de vedere profesional este un proiect de mare succes, la cea mai importantă televiziune, PRO TV.

Au început tot felul de discuții. Brigitte Năstase a acuzat-o că a avut o relație cu fostul ei soț…Cum comentezi?

Este o aberație și nu cred că cineva ar putea lua în serios ce spune această femeie. Dar sora mea este o persoană puternică, rațională și plină de dragoste și nu cred că va cădea în capcana ei de a o enerva peste măsură… 

Îi lezează imaginea Claudiei... 

Da, este adevarat, este posibil să se întâmple și asta dar timpul a demonstrat întotdeauna cine are dreptate, indiferent de cât de nebunești sunt acuzațiile, trebuie să ai doar răbdare pentru că publicul are discernământ și este empatic. Eu mă ocup de conturile de socializare ale Claudiei și văd în fiecare zi sute de mesaje de simpatie și încurajare.

Poți să păcălești publicul un an, doi ani, cu o minciună, cu două, însă cariera Claudiei se întinde deja pe o periodă de 19 ani, ea a crescut în ochii publicului, era doar un copil când cânta în trupă Candy, oamenii o iubesc și îi cunosc întreaga viață, pentru că ăsta a fost destinul ei, ca totul să se desfășoare în față publicului. A cântat în toată țara asta în lung și în lat, la toate cluburile, primăriile, cam tot ce există în țara asta și să spui despre un copil de 15 ani care în perioada aceea avea un succes nebun că s-a culcat cu răposatul tău soț este cel mai mizerabil lucru pe care putea să îl inventeze…și vă dați seama câți ani a ținut ea acest secret? Că până acum i-a fost rușine să spună asta, s-a găsit fix la Fermă să se destăinuiască. Este atât de aberant încât mi se pare incredibil că discutăm despre asta!

Din ce părți crezi că mai vin atacurile? De fapt ce deranjează la Claudia? 

 Îi deranjează corectitudinea ei, ea așa este de când era mică, extrem de corectă, justițiară, mereu spune omului verde în față ce are de spus și este prea sinceră, iar oamenilor din păcate, uneori nu le place să audă adevărul. Dar ea nu știe și nu vrea să trăiască în minciună, mai ales în meseria ei sunt extrem de rari oamenii ca ea, însă, din fericire, binele învinge mereu și își găsește mereu aliați care îi împărtășesc modul ei a de gândi. Claudia are pretenția de la cei din jurul ei să fie măcar ca ea...prietenia și loialitatea pentru ea sunt totul și în Ferma a fost deja trădată urât  chiar din primele zile după o lungă prietenie de zeci de ani de către Jorge și sunt convinsă că a durut-o foarte tare. 

Atacurile sunt neașteptate, nu știi în ce îi poate transforma reality show-ul, nu este ușor deloc dar sunt convinsă că este o experiență uluitoare. 

 Ce așteptări ai de la Claudia acum? Cum o încurajezi să stea cât mai mult la Ferma? 

 Eu știu cine este Claudia, am încredere în ea din prima zi în care s-a născut și nu m-a dezamăgit niciodată. Fiind ea însăși, nu are cum să greșească iar ea nu are cum să fie niciodată nimeni altcineva decât ea însăși. 

De când nu ați mai vorbit? Ce mesaj vrei să îi transmiți? 

De când a plecat. Dar noi avem o legătură mai profundă decât cea fizică...Ne simțim una pe cealaltă și știm când ceva nu este în ordine. Îi spun doar că o iubim nespus de mult!

Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna aceasta la FERMA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni