• PRO TV
  • Monica Gabor, alături de fiica ei și de Mr. Pink în Statele Unite. Cum s-au distrat cei trei

Monica Gabor, alături de fiica ei și de Mr. Pink în Statele Unite. Cum s-au distrat cei trei

Monica Gabor, alături de fiica ei și de Mr. Pink în Statele Unite. Cum s-au distrat cei trei

Monica Gabor a publicat pe Facebook câteva fotografii cu Irinuca, în care aceasta îl îmbrățișează pe iubitul mamei sale, Mr. Pink.

Irinel a fost de acord ca Irinuca să se mute în Statele Unite cu mama ei, iar Monica nu se sfiește să arate pe rețelele de socializare cât de bine se înțeleg micuța ei și Mr. Pink.


 
Mr. Pink, pe numele lui real Poe Qui Ying Wangsuo, are la rândul lui un copil și Irinuca pare să fie apropiată și de el.

Chiar dacă Irinel s-a luptat în instanță pentru custodia fiicei lor după divorț, în cele din urmă omul de afaceri a acceptat să o lase să stea cu mama ei, în Statele Unite.



„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător.

Vezi și: 



În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, declara Irinel pentru site-ul click.ro în urmă cu ceva vreme.






Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni