• PRO TV
  • Moment emoționant la FERMA. Scrisoarea lui Kamara pentru băiețelul său a înduioșat-o pe Mihaela Rădulescu

Moment emoționant la FERMA. Scrisoarea lui Kamara pentru băiețelul său a înduioșat-o pe Mihaela Rădulescu

Moment emoționant la FERMA. Scrisoarea lui Kamara pentru băiețelul său a înduioșat-o pe Mihaela Rădulescu

Unul dintre cele mai impresionante momente ale ediției din această seară de la FERMA a fost citirea scrisorilor concurenților de la cabană către cei de acasă.

Astfel, Kamara, Geanina Ilieș, Otilia Bilionera, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Otniela Sandu au avut ocazia să scrie câteva gânduri pentru cei de acasă. Mai apoi,  prezentatorii emisiunii FERMA, Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan, i-au sunat pe destinatarii mesajelor concurenților, provocând un val de emoții și lacrimi.

Kamara i-a scris fostei sale soții, Oana, și băiețelului lor, Leon, iar Mihaela a citit mesajul la telefon. 

Începe așa: Leonuț, iubitul meu băiețel, tata te iubește nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leuțul meu, ai grijă de mămica ta minunată și nu o supăra, că te iubește mult. Te iubesc, Leon! Și scrie mare aici: Oana, îți mulțumesc mult pentru tot”.

Răspusul Oanei a fost impresionant. ”Noi suntem divorțați, dar știu că îi este foarte dor de Leon și că tot ce face face pentru el. Și are dreptate: Leon este cel mai minunat copil și merită absolut orice”. 

Mihaela Rădulescu a fost de-a dreptul înduioșată de conversația cu Oana: ”Îți doresc din toată inima sănătate, putere și mă bucur că am vorbit la telefon”. 

După ce a închis telefonul, prezentatoarea emisiunii FERMA a conchis: ”Când am auzit primele lacrimi la telefon, am zis: Doamne, ce meserie am! Dar când faci oameni fericiți, meseria asta este a naibii de frumoasă”.

Motivul pentru care Kamara participă la FERMA este strict personal. Acesta este hotărât să câștige premiul pentru fiul său de 4 ani, Leon, care are nevoie de o operație complicată pentru a putea merge.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni