• PRO TV
  • Alita: Battle Angel, filmul science-finction care domină Box-office-ul american

Alita: Battle Angel, filmul science-finction care domină Box-office-ul american

Alita: Battle Angel, filmul science-finction care domină Box-office-ul american

20Th Century Fox prezintă Alita: Battle Angel, filmul care potrivit conducerii box-office-ului nord american, dar și al cifrelor, este cel mai de succes science-fiction al momentului. 

Dacă ai fost fan Dragon Ball, Pokemon, Akira sau Sandy Bell, trebuie să aflii că începând cu 15 frebruarie, una dintre cele mai de succes manga din toate timpurile a ajuns din nou pe marile ecrane, într-o producție cinematrografica de zile mari.

A trecut ceva timp până când James Cameron și-a împlinit visul, și anume acela de a concepe un film real după cunoscută animație Alita, un înger de luptă, o manga renumită a lui Yukito Kishiro. Ani de zile a încercat să fie regizorul proiectului însă prins cu alte producții precum Avatar, i-a cedat dreptul lui Robert Rodriguez și a rămas ca asistent de producție. 

Alita: Battle Angel este un film despre o lume a viitorului cu adevărat completă și coerentă, plus o eroina în rol principal. Filmul prezintă povestea de origine a personajului Alita: Daisuke Ido (Christoph Waltz), un medic specialist în robotică care găseşte părţi ale unui cyborg pe care îl reface şi îl numeşte Alita, după fiica să decedată. 

Vezi și: Las Fierbinți si filmele asiatice:

Descoperim alături de ea o lume fascinantă și distopica a Orașului de Fier, o poveste despre dragoste, adolescență și eroism. 

Producția cinematografică a avut premiera în cinematografe pe 15 februarie și în prezent se bucură de un real succes. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni