• PRO TV
  • Lewis Hamilton are o nouă iubită? Starul F1 s-a afișat cu ea în Barcelona

Lewis Hamilton are o nouă iubită? Starul F1 s-a afișat cu ea în Barcelona

Lewis Hamilton are o nouă iubită? Starul F1 s-a afișat cu ea în Barcelona

Sezon nou de Formula 1, o nouă cucerire pentru Lewis Hamilton. Cvintuplul campion mondial s-a afișat cu fotomodelul Cindy Kimberly în timpul testelor efectuate de echipă înainte de startul sezonului.

Lewis Hamilton trece dintr-o cucerire în alta și, cum noul sezon de Formula 1 începe abia peste trei săptămâni, pilotul marchează punct după punct în viața sentimentală. Cvintuplul campion mondial s-a afișat în Barcelona cu superba Cindy Kimberly (20 de ani), fotomodel care a cunoscut celebritatea datorită lui Justin Bieber.

În 2016, cântărețul a dat peste o poză cu ea și a postat-o pe contul său de Instagram. „OMG, cine este ea?”, a scris Bieber, netezindu-i lui Cindy drumul în modeling. Tânăra, care la acea vreme lucra ca și babysitter pentru 15 lei pe oră, și-a făcut debutul ca model la Săptămâna Modei de la Madrid, în aceeași lună în care a fost descoperită de Bieber.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on


La scurt timp, Cindy a semnat un contract cu agenția Uno Models, iar acum e în lumina reflectoarelor. Așa a descoperit-o Lewis Hamilton, mare cuceritor și „vânător” de tinere talente.

Cei doi au venit împreună în Barcelona, cu avionul privat al lui Hamilton, dând de înțeles celor care i-au mai văzut braț la braț că formează un cuplu.

Pe aeroport, Cindy a apărut într-o ținută lejeră – pantaloni scurți mulați și o jachetă extrem de scurtă. Însă, ceea ce atrage atenția este perechea de pantofi sport pe care a avut-o în picioare, care costă nu mai puțin de 695 de euro.

Cindy Kimberly pozează provocator și postează aceste fotografii pe contul ei de Instagram, unde are deja peste 5,1 milioane de urmăritori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on


Lewis Hamilton, un mare cuceritor

Pilotul de Formula 1 a avut doar două relații de durată. Prima, cu Jodia Ma, pe care a cunoscut-o în 2003, era o angajată a unui restaurant, în perioada în care el alerga după obținerea unei diplome de absolvire a Cambridge School of Arts and Science. Relația lor a durat patru ani. A doua, cu solista Nicole Scherzinger. A stat opt ani cu ea, însă și-au spus adio în 2015. De atunci a schimbat iubitele aproape cu aceeași viteză cu care echipa sa îi schimbă anvelopele la boxe.

Lewis Hamilton și Nicole Scherzinger în 2007

De-a lungul anilor, campionul de Formula 1 s-a iubit cu Rita Ora (cântăreață britanică de origine kosovară), Sofia Richie (fotomodel american), Barbara Palvin (fotomodel de origine maghiară), Winnie Harlow (fotomodel canadian), Vivian Burkhardt (fotomodel de origine germană) și, mai nou, cu Nicki Minaj.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni