• PRO TV
  • Johnny Depp o dă în judecată pe fosta sa soție, Amber Heard. Cu cine o acuză că l-a înșelat

Johnny Depp o dă în judecată pe fosta sa soție, Amber Heard. Cu cine o acuză că l-a înșelat

Johnny Depp o dă în judecată pe fosta sa soție, Amber Heard. Cu cine o acuză că l-a înșelat

Johnny Depp tocmai a dat-o în judecată pe fosta sa soție, Amber Heard, pentru 50 de milioane de dolari.

Actorul îi cere daune uriașe lui Amber Heard după ce aceasta s-a descris drept o victimă a abuzului domestic. Avocații lui Johnny Depp pretind că aceste acuzații ale actriței, că ar fi fost abuzată fizic de soțul ei, sunt nimic mai mult decât ”o farsă”.

Citește și: Johnny Depp, despre iubirea vieții lui și cum a pierdut 600 milioane de dolari

”Domnul Depp nu a abuzat-o niciodată pe domnișoara Heard. Acuzațiile ei împotriva lui, formulate în 2016, sunt complet false. Acestea au făcut parte dintr-o farsă elaborată pentru a genera publicitate pozitivă pentru domnișoara Heard, pentru ca aceasta să poată avansa în carieră”, au scris avocații lui Depp.

Johnny Depp îi cere fostei sale soții 50 de milioane de dolari pentru defăimare. 

Drept răspuns, reprezentanții lui Heard au dat următoarea declarație: ”Această acțiune este doar cea mai recentă încercare a lui Johnny Depp de a o reduce la tăcere pe Amber Heard. Aceasta nu va tăcea însă. Acțiunile domnului Depp demonstrează că acesta este incapabil să accepte adevărul despre comportamentul său abuziv.”

Avocații lui Johnny Depp pretind, de asemenea, că Amber Heard a avut o relație intimă cu Elon Musk, fondatorul Tesla, ”la doar o lună” după nunta ei cu Depp. Actorul spune că Heard a fost vizitată ”noaptea târziu” de Musk, iar avocații au martori care să confirme povestea lui. 

Actorul din „Pirații din Caraibe” merge și mai departe și dezvăluie că Elon Musk a fost în casa lui în aceeași seară în care ea ”și-a arătat chipul plin de vânătăi fanilor”.

Un reprezentant al lui Musk a comentat: ”Elon și Amber au început să se întâlnească din luna mai a anului 2016. Relația lor nu a devenit romantică decât mult mai târziu”.

Heard și Musk au apărut ca o pereche în 2016. S-au certat în august 2017, și-au reluat relația în ianuarie 2018, pentru a se despărți definitiv o lună mai târziu.

Vezi și: Ce se va întâmpla săptămâna aceasta în serialul VLAD?

Foto: Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni